FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV FCSB și CFR trebuie să scoată banii pentru a-l lua! Cel mai bun tânăr mijlocaș din Liga 1 are un preț piperat » Tocmai a fost refuzată o superofertă

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 11:00

Olimpiu Moruțan are doar 18 ani, dar a ajuns să fie cotat la 600.000 de euro. E unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Liga 1 și e pe lista celor de la FCSB și CFR Cluj, ambele echipe avându-l pe listă și în vară.

Prețul pentru Olimpiu Moruțan nu este mic, Cornel Șfaițer, președintele de la FC Botoșani, anunțând că recent a refuzat o ofertă de un milion de euro plus procent pentru fotbalistul său.

"Mă bucur pentru Olimpiu. E într-o dispoziție foarte bună de joc. Am urmărit atent meciul de ieri și am văzut că a avut o prestație bună. Să nu uităm că e un jucător care crește de la meci la meci. Am spus-o și o repet, prețul lui va fi în creștere. E un jucător monitorizat de multe cluburi, nu ascundem asta.

Nu ne dorim decât să aibă un parcurs cât mai bun în meciurile pe care le mai avem de disputat. În iarnă vom analiza atent oferte pe care le vom avea pentru el. Din discuțiile pe care le-am avut cu el am hotărât să rămână cu noi până în vară. Totuși, nu putem închide ochii la o ofertă foarte bună.

Oricum nu vom discuta la un preț mic pentru Olimpiu. Au fost discuții în străinătate pentru el. Ne ofereau un milion de euro plus procente. Prețul era ok, dar nu am acceptat procentul propus. E un jucător tânăr, e normal să fim atenți la procent. Vorbim despre un jucător care a înscris goluri importante pentru noi, reușite decisive.

Așteptăm să treacă aceste 5 etape și în iarnă discutăm iar. Ne bucură faptul că e în atenția unor cluburi importante din Europa, din Vest. E un număr 10 veritabil. E un băiat echilibrat, care are evolții constante la o vârstă fragedă. Iar cluburile importante, cu scouteri buni, văd aceste lucruri", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

3 goluri 
are Moruțan în acest an. Unul pentru naționala U19, reușit aseară cu Grecia și două pentru FC Botoșani în Liga 1 

Viitorul, FCSB și DINAMO L-au urmărit înainte de a ajunge la BOTOȘANI 

Înainte de a fi luat de la U Cluj de FC Botoșani, Olimpiu Moruțan a fost în atenția câtorva cluburi importante din România. 

Cornel Șfaițer a dezvăluit pentru GSP.RO că pe urmele sale erau deja Steaua, Viitorul și Dinamo: "Mă bucur că a ales să vină la noi. L-au vrut echipe importante din România.  Steaua, Viitorul și Dinamo sunt doar câteva dintre ele. Sunt mai multe". 

CINE E OLIMPIU MORUȚAN?

Născut în Cluj, mijlocașul de 18 ani a evoluat până a ajunge la Botoșani la Universitatea Cluj. 

A debutat la Botoșani la juniori A într-un meci cu LPS Bacău, câștigat la pas de echipa sa, scor 11-2. A înscris atunci de două ori și l-a impresionat de Valeriu Iftime, patronul clubului venind special la meci pentru a-l urmări.

"Am venit să-l văd pe Moruțan. O să auziți de acest băiat. Când ajunge mingea la el, se vede că e fotbalist", zicea atunci patronul echipei.

"E un tânăr cu mari calități. E un vârf al generației sale. Cel mai bine e ca el să vorbească pe teren despre asta. Cred că poate fi un viitor Gheorghe Hagi al fotbalului românesc", spunea Leo Grozavu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
rbj05
rbj05  •  09 Noiembrie 2017, 17:12

Parca am mai citit povesti d'astea si despre jucatorii viitorului. Toti fotbalisti pus sange, toti comparati cu nush ce mari jucatori, clubul a refuzat oferte de milioane ca in final, cea mai mare parte din ei sa ajunga la steaua sau au plecat pe sume modice in afara. Numai vorbe sa le creasca cota, iar becali sa plateasca cat mai mult.

florin071
florin071  •  09 Noiembrie 2017, 17:01

Baa ....de cand tot il vindeti pe morutan asta... si vad ca tot la botosani joaca. Pai daca asta valoreaza 1 milion inseamna ca Man costa 5 milioane, avand in vedere golurile marcate si faptul ca joaca in cupa uefa . Si cred ca man sau paun sunt mai fotbalisti decat morutan.

ares123
ares123  •  09 Noiembrie 2017, 15:26
Postat de mosvasile pe 09 Noiembrie 2017, 14:23

Bancuri! Jucatorul e al lui GG ,fara nici un suspans! Botosani este satelitul FCSB si nu vor fi probleme,dar baiatul inca nu are loc la FCSB!Becali atunci cand il va lua,il va vinde cat mairepede,dupa ce massmedia va face zgomotul corespunzator, iar Contra il va chema de urgenta,la nationala!

Parca te si vad consilier, sofer...hamal si bona in locul lui Lutu...tintesti sus..:::)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează