FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA - STEAUA

EXCLUSIV Gazeta a aflat numele arbitrului delegat la Poli Timişoara - Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2015 12:27

Oprit de la delegări o singură etapă după ce n-a acordat un penalty pentru Dinamo în victoria "cîinilor" cu 1-0 în faţa Petrolului, George Găman va fi din nou la "centru" la un meci din prima ligă.

Sursele GSP dezvăluie că arbitrul din Craiova trebuia să conducă în această dimineaţă de la ora 11:00 un meci din Liga a IV-a judeţeană Dolj, dintre CS Dunărea Calafat şi CS Sic Pan Unirea, dar pînă la urmă CCA i-a blocat acest joc.

"Centralul" de 30 de ani a fost anunţat ieri de către şefii AJF Dolj că nu mai poate arbitra partida de la Calafat, după ce Comisia Centrală l-a delagat la meciul de la Timişoara dintre ACS Poli şi Steaua, de mîine seară.

22.000 de euroa fost suma pe care Găman a încasat-o în 2014-2015 din arbitraj

Greşelile din acest campionat ale lui George Găman

  1. CSMS Iaşi - Petrolul 1-0: în minutul 3 nu l-a eliminat pe Dacian Varga care a avut o intrare violentă asupra lui Vasile Gheorghe.
  2. CSMS Iaşi - Petrolul 1-0: în minutul 54 i-a arătat primul galben lui Ropotan, deşi acesta merita eliminat în mai multe rînduri după intrări violente asupra adversarilor.
  3. Dinamo - Petrolul 1-0: în minutul 28 nu a acordat penalty pentru Dinamo după ce Cosmin Matei a fost faultat în careu de către Rippert.

"Banii contează şi ei, dar la mine nu contează atît de tare precum plăcerea de a arbitra. Vînătoarea şi arbitrajul sînt plăcerile vieţii mele"
George Găman, arbitru - într-un interviu pentru Gazetă

Poli Timişoara - Steaua se va juca mîine seară de la ora 21:00 în direct pe TVR, Digi, Dolce şi Look TV, dar şi live TEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Septembrie 2015, 18:58
Postat de edward. pe 13 Septembrie 2015, 14:23

Steaua aflata in lupta directa cu Astra pentru lupta la titlu este arbitrata de nimeni altul decat fratele fundasului Gaman, jucator la Astra. Foarte interesant. Probabil la fel de interesant cu premierea lui Coltescu pentru jaful cu Steaua, de a fi aditional intr-un meci de Champions League.

stim hotii impotriva stelei se intampla de 3 ani

edward.
edward.  •  13 Septembrie 2015, 14:23

Steaua aflata in lupta directa cu Astra pentru lupta la titlu este arbitrata de nimeni altul decat fratele fundasului Gaman, jucator la Astra. Foarte interesant. Probabil la fel de interesant cu premierea lui Coltescu pentru jaful cu Steaua, de a fi aditional intr-un meci de Champions League.

879073765471587
Bogdan Alexandru Bogdan  •  13 Septembrie 2015, 12:38

Atentie STELISTI acest arbitru nea dezavantajat de cind sa facut el arbitru si arbitraza in fotbal acest personaj dubios si hot e clar impotriva STELEI

Vezi toate comentariile (9)
Comentează