FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic a dat de pământ cu fotbaliștii lui Dinamo: „Veniți grași și nepregătiți!” » Mattia Montini, 3 kilograme în plus

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 15:44

După înfârngerea lui Dinamo cu Dunărea Călărași, 0-1, antrenorul Mircea Rednic e negru de supărare pentru că fotbaliștii săi au venit după Paști cu multe kilograme în plus și deconcertați.

Dinamo a pierdut deplasarea de la Călărași, 0-1, fapt ce l-a nemulțumit foarte mult pe Mircea Rednic. Acesta și-a propus să câștige play-out-ul, dar acum liderul Gaz Metan s-a distanțat la patru puncte de "câini". 
Dacă după meci, „Puriul” a fost temperat în declarații, sursele GSP susțin că la vestiare acesta a dat de pământ cu fotbaliștii săi și nu doar din cauza înfrângerii.

Un alt motiv a fost că imediat după Paști, Rednic a comandat să se facă cântarul, iar rezultatul a fost unul șocant. Majoritatea jucătorilor au kilograme în plus, Montini e chiar cu trei kilograme peste limită!

Enervat de atitudinea generală, Mircea le-a ținut, în vestiar, un discurs jucătorilor săi: „Fac tot ce pot să vă fie bine! Vă plătesc salariile, vă plătesc primele, v-am lăsat și liberi, iar voi mă luați la mișto! Veniți grași, nepregătiți și ajungem să ne bată Dunărea Călărași. Se pare că nu ați înțeles bine mesajul meu. În vară va rămâne doar cine arată că merită cu adevărat să joace la Dinamo. Treaba voastră!”. 

„Există a șaptea, a opta zi de Paști? Noi tot sărbătoream, ciocneam ouă, iar ei jucau. Probabil, eu nu i-am putut face să înțeleagă că jucăm cu o echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Am fost inexistenți cu Călărași. Ei știu foarte bine că situația lor se va decide după ultimiul meci. Nu doar străinii, că au fost și români care stau și cer să joace, iar când o fac, nu vezi nicio diferență” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

100 € pentru fiecare kilogram în plus este amenda pe care jucătorii trebuie să o plătească la Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV Mircea Rednic, tensiuni cu Ionuț Negoiță! Antrenorul s-a enervat când a aflat ce a făcut patronul cu banii pe care i-a împrumutat: „E bătaie de joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1115936291773325
Adrian Nicolae  •  06 Mai 2019, 17:09

Pe cine pacalesti Puriule (Strambule ) ? Noi toti stim ca nu halesti (si nici noi ) pe fc .botosani...ei TREBUIE SA RETRGRADEZE...sa fie sub Calarasi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează