FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Provocat de Ilie Dumitrescu la "debate", Cornel Dinu ripostează: "Urările lui sunt doar din poleiala subțire prin care se deghizează prea des"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 16:43

Cornel Dinu îi răspunde lui Ilie Dumitrescu, după ce acesta i-a transmis lui Mister că îl provoacă la un "debate" (n.a - dezbatere) în direct, pe probleme legate de fotbal.

Legenda dinamovistă nu ezită să îl ironizeze pe fostul fostbalist, acum analist TV Digi Sport, și spune că urările de bine pe care acesta i le-a transmis sunt doar de suprafață. 

 - Mister, Ilie Dumitrescu v-a provocat să intrați în direct într-un "debate" cu el. Acceptați?
- Nu cred că trebuie să-mi dovedesc personalitatea printr-un eventual dialog cu un fost jucător de-ai mei. Măi "Iliuță", și aici e doar o coincidență de apelativ cu vânzătorul de semințe atât de simpatic, din tribuna de altădată, păi, ne desparte o lume. Știi foarte bine! Ca de la profesor la elev cu probleme. Și mari!

- Dumitrescu a spus...
- Stai puțin! Servantul maladivului din Pipera, specialist în roți și lovituri de 7 metri, l-a provocat și, ca orice învățăcel întârziat de vorbe, s-a înfoiat la mine. Novicii atât de mulți, doar guralivi și toxici din fotbal, îi fac mult rău adresându-i-se cu "Mister". S-a compromis și acest termen. Pentru mine nu are nici măcar "mistere"! Destul de multe devoalate din începuturile sale de nașul tău, descurcărețul Sică.

- La ce vă referiți?
- Deocamdată le păstrez în sertarul mental al nevolniciei umane. Dar pentru că se zice că "Iliuță" și pictează, sper grafică cu peniță și tuș, ca să nu se dezmintă, diferența dintre noi este dată de pastel și de zbor al gândurilor. Sigur, el preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii, unde poposim pentru a ne trage sufletul. Și în această privință iarăși nu se dezminte.

- V-a urat sănătate.
- Îi mulțumesc pentru urările de sănătate, deși știu că și ele sunt doar din poleiala atât de subțire prin care se deghizează prea des. Sper să nu mă oblige să râcâi stratul și să arat cât de gol e doar botezatul "Mistér". Atenție, accent ascuțit, "L'accent aigu" pe ultimul "é". În rest, numai de bine și sănătate pentru "Iliuță". Constatați că îl alint și acum, ca pe orice suflet de pe acest pâmânt în care doar ca vietăți "venim de nicăieri și ne ducem spre nicăieri".

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
130360974128520
Oprea Frangulea  •  06 Noiembrie 2018, 12:40

Dar ddaca il trimetea la dracu in loc de urarea de sanatate era mai bine.Un cocalar care se ia de toti cei care nu ii convin. Asa se intampla cu toti care sant bagati in seama de presa si nu e singurul mie sila de oameni de astia.

sexilian
sexilian  •  06 Noiembrie 2018, 09:14

tambalul e instrumet greu..........

153832661850843
Tavi Mai  •  06 Noiembrie 2018, 08:47

Inganfat,infatuat ,depasind de cele mai multe ori bunul simt aceasta mumie a fotbalului romanesc care se numeste "procuror"(de doi bani) face periodic valuri cu nesimtirea care il caracterizeaza. Jigneste pe toti din jur, chiar si fosti colegi, ajungand sa fie ocolit de toti si nebagat in seama. Asta il doare si de fiecare data urla frustrarea din el. Se va prapadi intr-o zi si il vor duce la groapa doar cainii la care le da sa manance pentru ca toti abia asteapta sa nu il mai vada si sa scape de ineptiile sale.Unde vor *** atunci toti pe care i-a jignit? Nu il duce mintea sa raspunda nici macar la intrebarea asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează