FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Reacția oficială a lui Daniel Niculae, după ce a ratat penalty-ul din meciul amical cu Pogon Szczecin: "Am făcut-o intenționat"

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 12:58

Daniel Niculae a dezvăluit că a ratat intenționat penalty-ul din meciul amical cu Pogon Szczecin, dându-și seama că este ceva în neregulă cu deciziile arbitrului. 

Potrivit atacantului Astrei, atât colegii săi, cât și adversarii polonezi au ratat intenționat loviturile de pedeapsă acordate de arbitru.

"Da, am vrut să ratăm penalty-ul cu Pogon Szczecin. L-a dat complet aiurea, i-am întrebat pe toți colegii noștri din careu dacă a fost vreo infracțiune, au spus că nu și atunci ne-am hotărât să ratăm. Noi, jucătorii, în teren. A tras Săpunaru slab pe mijloc, n-a intrat nimeni în careu și culmea, când ne retrăgeam, arbitrul a decis să repetăm lovitura.

Probabil că așa era planul, să se marcheze până la pauză. Atunci am luat eu mingea și am tras pe lângă poartă. N-am vrut să îi facem jocul. 

Nu știam că e posibil să fi fost arbitri români, vorbeau în engleză și noi nu prea discutăm cu arbitrii. Nu ne-a dat niciun motiv pentru care a acordat penalty și nici de ce a decis să-l repete.

Ulterior, a acordat un penalty la fel de aiurea și pentru ei, n-a fost o intervenție care să impună așa ceva și cei de la Pogon s-au hotărât și ei să rateze. Au tras pe lângă, dar fără să discute cu noi. Oficialii lor erau nemulțumiți că arbitrul strică meciul", a declarat Daniel Niculae, în exlusivitate pentru GSP.RO.

"La pauză, Șumudică a fost de acord cu decizia noastră, și-a dat și el seama că nu fusese nimic. Dacă au greșit sau nu, nu mai contează, dar arbitrii din aceste turnee sunt foarte slabi și noi nu ne dorim să inflențeze aceste meciuri de pregătire.
Din ce am citit că se întâmplă și pe la alte partide, e clar că lucrurile nu sunt deloc în regulă și cei care sunt vinovați trebuie să plătească mai devreme sau mai târziu.

Noi vrem să ne pregătim, nu să facem jocuri pentru nu știu ce arbitru. În turneul acesta, n-am mai simțit că s-ar întâmpla lucruri necurate până acum, dar s-a mai întâmplat cu alte ocazii. Că arbitrii erau doar slabi sau interesați, n-avem cum să știm. Oricum, repet, dacă sunt implicați în așa ceva sunt organe abilitate și trebuie să plătească" Daniel Niculae

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  27 Ianuarie 2017, 14:34

Tot romani....suntem neam de traista, asta-i adevarul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează