FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic taie în carne vie! Doi jucători pe făraș! Unul a fost adus pe bani la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 10:41

Frații Jaadi au zilele numărate la Dinamo! Reda Jaadi, 24 de ani, și fratele său, Nabil, 22 de ani, l-au nemulțumit pe Mircea Rednic. Primul a primit nenumărate șanse, dar nu a avut un randament bun, iar cel de-al doilea a stat mai mult accidentat de când a semnat cu Dinamo.

Conform surselor Gazetei, "Puriul" vrea să le rupă contractele celor doi, dar acest lucru nu este atât de simplu, în special în cazul lui Reda. Pentru acesta s-au plătit 50.000 de euro, fiind al treilea jucător pe care Negoiță dă bani de când a devenit acționar majoritar la Dinamo, după Daniel Popa și Vlad Olteanu.

A pus și „Puriul" bani

Conform acelorași surse, Rednic și Bălănescu au evitat până acum să îi transmită lui Negoiță decizia lor, pentru că patronul de la RIN ar considera că s-au aruncat banii pe apa sâmbetei.

Din suma totală de 50.000 de euro, Negoiță a achitat jumătate, restul de bani fiind suportați de Mircea Rednic, care a garantat pentru Reda.
În privința lui Nabil lucrurile sunt mai simple.

Acesta a fost adus ca experiment, pe un salariu foarte mic, și a fost anunțat din start că este într-o perioadă de probă mai lungă, posibilitatea de a i se rupe contractul fiind mare dacă nu confirmă.

  • Hermmanstadt - Dinamo se joacă miercuri de la 18:15 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

12 meciuria jucat R. Jaadi pentru Dinamo în Liga 1, nereușind să marcheze sau să ofere vreun assist

4 meciuria jucat N. Jaadi pentru Dinamo în Liga 1. La fel ca fratele său, nici el nu are nicio realizare în tricoul alb-roșu

VEZI ȘI:

Mircea Rednic, pus pe șotii la conferința de presă: „Vasile, n-am ce să ascund”

Dinamo, pusă în gardă de Vasile Miriuță: „Vrem maximum”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
jony1973
jony1973  •  14 Mai 2019, 19:20

Salomao este peste amandoi la un loc! Pacat ca a plecat de la Dinamo!

geo.b.
geo.b.  •  14 Mai 2019, 16:02
Postat de Mecanicacd Srl pe 14 Mai 2019, 13:35

victor vrînceanu ,ti se vede emblema cu fecesebe prin camasa ,de ce nu scrii de becali de meme ,pentru ca tot ce povestesti tu e grenada sau scoate cuiu sa faca bum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!peste mai aveti??????

De mult li se vede emblema si lui si la apostol.

dogred10
dogred10  •  14 Mai 2019, 14:51

foarte bine, dau salarii degeaba unor indolenti , cu banii aia mai bine l ar lua pe Fabbrini

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close