FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Un fost antrenor din Liga 1 face dezvăluiri după 16 ani: „Din cauza lui Poenaru m-au demis de la echipă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 21:50

Barasab Panduru, fostul mijlocaș de la Steaua, Benfica și Porto, a vorbit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” despre cariera sa de antrenor, despre propunerile de a prelua o echipă, dar și despre un moment de când era la Poli Timișoara și-a fost dat afară după ce n-a ascultat ordinul lui Marian Iancu

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Pandi, tu după ce ai renunțat la fotbal ai început antrenoratul. Doar că n-ai fost așa de bun cum erai ca fotbalist.
- Ca antrenor am avut multe victorii și destul de importante împotriva unor antrenori mult mai titrați. Poate cu cei mai buni din România am avut victorii. Mai am momente când mă gândesc la antrenorat, dar am spus nu! În viața mea scurtă de antrenor am avut doar formații nou-promovate și pe care le-am luat de pe locul 13-14. Ori îmi dai o echipă cu care să mă bat, să fac treabă, dacă nu stau la televiziune, că stau destul de bine.

- Ai mai avut oferte?
- La Vaslui ajunsesem la o echipă nou-promovată și era foarte greu. Și nu doar mie mi se întâmplă asta! O echipă nou-promovată e greu să reziste pentru că începutul este dificil. La un moment dat, m-au ofertat de la Voluntari. Le-am spus clar că n-au echipă și că o să facă 5 puncte în 9 etape. Au făcut doar 4... Și l-au dat afară pe antrenor! Fără bani și neînțelegând ce înseamnă prima ligă e greu. Dacă nu-ți faci echipă, n-ai cum să fi antrenor după puține etape.

- La Timișoara ai avut două mandate.
- Uite, Ilie Poenaru mi-a fost elev la Timișoara și-am plecat de la echipă din cauza lui. Într-o discuție cu cei din conducere m-a întrebat cine joacă postul respectiv și-am zis că Poenaru. Ei mi-au zis că nu! Și-a jucat Poenaru, am câștigat meciul respectiv pentru că am crezut în el. Apoi am plecat de la Timișoara.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Laurențiu Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

EXCLUSIV. Cum i-a dat țeapă Christoph Daum lui Dorinel Munteanu: „Am stat trei ore cu el la Hilton, după i-am dat mesaj: «Nu te mai ținem mult p-aici!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
368023036732853
Iuga Mircea  •  27 Decembrie 2020, 07:12

Ai fost dat afară de la Poli Timișoara ,fiindcă ai fost un antrenor slab. De când e Poli , nu a pierdut un meci acasă cu 8-1 ,jucînd contra Stelei(pe atunci nu era fcsb). Ai fost antrenor slab ,nu zi că nu ai ascultat de Iancu!!!!!

briceag
briceag  •  27 Decembrie 2020, 00:18

Dar cine te-a pus, Basarabe, sa nu mai antrenezi? Oricand poti reveni, o iei de jos si daca ai valoare demonstrezi.

853246084756615
Marcel Popa  •  26 Decembrie 2020, 23:51

Trebuie sa iei de jos neica Panduru, nu ca Radoi care inca invata si tot nu stie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează