FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV // VIDEO Anamaria Prodan, acuzații GRAVE: „Eu nu lucrez prin firme off-shore ca Hagi și Pietro Chiodi! Nu vreau să mă duc la pușcărie!”

Articol de , , - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 11:57

Anamaria Prodan (46 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. Impresarul a declarat, printre altele, că n-ar putea să colaboreze cu Gheorghe Hagi, managerul Viitorului, întrucât susține că nu va lucra niciodată printr-o firmă off-shore.

- Ai fi avut de câștigat dintr-o colaborare cu Gheorghe Hagi. Pentru că există exemplul Pietro Chiodi, care a devenit cunoscut după asocierea cu Hagi. 
- Eu nu lucrez prin off-shore, nu fac nicio astfel de tranzacție. Mă duc la patron și spun câți bani pot să-i aduc pe jucători. Semnez acte, tot, ca să nu mă duc la pușcărie.

- Apropo de chestiunea asta, despre transferul lui Stanciu la Al-Hilal Giovanni Becali a spus că suma de transfer a fost mult mai mică decât 10 milioane de euro.
- Se poate verifica asta, la Ligă. Actele sunt la Federație. Ați dat o hârtie în care se vedea ce sumă a refuzat echipa lui Stanciu, 7 milioane de euro din Egipt. Păi, Sparta Praga l-ar fi vândut pe 3 milioane după aceea?

- Tu ai informații în Belgia. S-a vorbit foarte mult despre suma de transfer pe care Genk a plătit-o Viitorului pentru Ianis. Știi mai multe?
- Nu și nici nu mă interesează. Eu am știut că Ianis nu o să joace la Genk. Tatăl său ar fi visat să joace la Fiorentina sau la o echipă fabuloasă, doar că nu mai avem valoarea de altădată. Fotbalul s-a schimbat enorm. Hagi, dacă ar fi jucat azi, n-ar fi fost Balonul de Aur niciodată! Dacă aduci un copil din naționala Braziliei și-l pui lângă Ianis sau lângă orice alt tânăr jucător din România... n-ai cum. Ăia cer pe un copil 100 de milioane, noi cerem 10 mii. Ne trage în jos foarte mult că suntem români. Eu când propun un român pe 20 de milioane, mi se spune că glumesc. Ei îmi cer un sârb, un brazilian, un neamț, un belgian, dar nu un român.

- Asta și pentru că românii și-au distrus singuri firma.
- Păi, s-a văzut vreo îmbunătățire în ultimii ani? Dimpotrivă, acum pierdem la diferențe și mai mari. Despre asta e vorba. Am schimbat ceva noi în fotbal? Nu. Am schimbat antrenorii haotic, atât. 

- În cazul Varela, Andrei Vochin (n.r. - consilierul lui Răzvan Burleanu) a vorbit și de o sumă de 100.000 de euro pe care tu ai fi luat-o ca să se efectueze transferul lui de la Vaslui la Steaua.
- Managerul lui Varela mai avea jucători la Vaslui și nu luase niciun comision de la Porumboiu, pentru că era un scandal mare între ei atunci. Și nici Gigi n-avea de ce să-l plătească pe agentul lui Varela, el are filosofia asta. Niciodată Porumboiu, în contextul scandalului pe care îl avea cu agentul, nu-i dădea bani. Iar eu i-am spus lui Adi că managerul vrea 100.000 €. Și am procedat așa: să oprească Steaua această sumă din 1.200.000 € și să vireze doar 1.100.000 €. Facem un contract în care specificăm că îi datorezi suma de 100.000 €, pentru ca Steaua să plătească legal această sumă. Eu am făcut un act cu managerul lui Varela că îi datorez suma de 100.000 € și asta s-a întâmplat. Toata lumea a fost fericită.

vezi și:

VIDEO // INTERVIU EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din culisele naționalei » Cine e jucătorul care a sunat-o și i-a spus: „Ana, m-a trimis în tribună!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
dobrescun
dobrescun  •  12 Ianuarie 2020, 18:23
Postat de lenroc pe 12 Ianuarie 2020, 13:15

Mulțumim GSP pentru că aduci maneaua în viața noastră

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

angel_of_death_
angel_of_death_  •  12 Ianuarie 2020, 17:09
Postat de hammer100 pe 12 Ianuarie 2020, 14:40

tiberiu iq 33,poate tu nu ai dupa ce bea apa,dar in Romania chiar se traieste excelent deja,salarii babane,servicii bunicele,trai de viata bun.

adevarul este ca tu bei multa apa dupa 2000 de postari zi si noapte

angel_of_death_
angel_of_death_  •  12 Ianuarie 2020, 17:03
Postat de hammer100 pe 12 Ianuarie 2020, 14:40

tiberiu iq 33,poate tu nu ai dupa ce bea apa,dar in Romania chiar se traieste excelent deja,salarii babane,servicii bunicele,trai de viata bun.

UITATI-VA CE SCRIE UN PROST !!!!!!!!!!!!!!! '', dar in Romania chiar se traieste excelent ''

Vezi toate comentariile (37)
Comentează