FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Ionel Dănciulescu a tras concluziile cantonamentului din Antalya: „El va rămâne preferatul meu de la Dinamo” + Mesaj pentru suporteri

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 12:38

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv de la Dinamo, a tras concluziile celor două săptămâni de cantonament pe care echipa le-a avut în Antalya, Turcia.

  • Corespondentul GSP din Antalya, Victor Vrînceanu, transmite cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo


„A fost un cantonament reușit. Singurul inconvenient a fost vremea din Antalya. Au venit și jucătorii pe care i-am dorit. Vom arăta mult mai bine în campionat. Mai sunt lucruri de reglat.

Sunt jucători cu calitate care au venit, au adus un plus valoare la echipă. Preferatul meu va rămâne Dan Nistor. A reușit și el să intre într-un ritm de joc. Nu e la capacitate maximă din punct de vedere fizic. E unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Când n-a jucat el s-a văzut”, a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

„Vrem ca suporterii să fie alături de noi și să fie mai aproape de echipă la meciuri. E adevărat că avem un stadion pe care nu-ți vine să vii, dar deocamdată e casa noastră” Ionel Dănciulescu

 Citește și:

DINAMO // Simon Zenke, al doilea Gnohere: și bun, și gras » Doar cântarul îl mai oprește!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează