FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 4-1

FOTO A început scandalul: fanii de la FCU Craiova i-au băgat în ședință pe Trică și pe jucători

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 16:14 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 18:12

FCU Craiova a fost umilită de FC Botoșani, 1-4, și are emoții tot mai mari în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. La finalul meciului, fanii și-au pierdut răbdarea.

Oltenii au venit încrezători înainte de meciul cu FC Botoșani, ultima clasată la ora meciului, dar au pierdut clar, 1-4, deși au condus la pauză. La finalul meciului, suporterii olteni le-au cerut explicații jucătorilor și lui Eugen Trică.

FOTO. Eugen Trică și jucătorii de la FCU Craiova, băgați în ședință

+4 FOTO

După fluierul final, o parte dintre fanii FCU Craiova care au făcut deplasarea la Botoșani i-au băgat în ședință pe favoriți. Eugen Trică și jucătorii săi au venit să salute galeria, iar câțiva fani au venit lângă gard pentru a discuta cu aceștia și a le cere explicații pentru evoluția dezastruoasă.

Eugen Trică își exprima nemulțumirea

Înainte de meci, la conferința de presă, Eugen Trică spunea că așteaptă mai multă susținere de la fani. „Am discutat cu fanii când am semnat. Mi-am dorit să fie alături de noi, dar ceva se întâmplă și la ei.

Nu mai e peluza care era acum 3-4 ani. Pe mine mă doare. Nu știu cum s-au dezbinat, dar cei care mai sunt trebuie să vină alături de noi. La meciul cu Poli Iași au fost câțiva, îi numărai pe degete. Dacă vii, păi susține echipa! Asta îmi doresc”.

FCU Craiova are emoții

După 4 etape, FCU Craiova are 17 puncte și e pe locul 15, loc retrogradabil. Oltenii sunt la egalitate cu FC Botoșani, care are un golaveraj mai mare. Și pot fi ultimii la finalul acestei etape, dacă Dinamo (locul 16, 16 puncte) o învinge pe Poli Iași, într-un meci care se joacă azi, de la 18:15.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Match Preview - CFR Cluj - FCSB

Citește și:

Gafă de curtea școlii în FC Botoșani - FCU Craiova » Portarul oltenilor s-a făcut de râs și a luat un gol de „Cascadorii râsului”
FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 4-1
Gafă de curtea școlii în FC Botoșani - FCU Craiova » Portarul oltenilor s-a făcut de râs și a luat un gol de „Cascadorii râsului”
Aurelian Chițu l-a făcut praf pe Iulian Călin după ce a fost eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm toți de fotbal. Parcă nu avem voie să câștigăm”
FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 4-1
Aurelian Chițu l-a făcut praf pe Iulian Călin după ce a fost eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm toți de fotbal. Parcă nu avem voie să câștigăm”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
zb59
zb59  •  14 Aprilie 2024, 18:05

‘ Oltenii sunt la egalitate cu FC Botoșani, care are un golaveraj mai mult’! Greu cu logica si limba romana la gsp! :))

Robertutz
Robertutz  •  14 Aprilie 2024, 17:51

Nu va certați ajunge prazul la toti

gipanaul
gipanaul  •  14 Aprilie 2024, 17:21

Încă o etapă în care ambele echipe oltenești, și cea a lui Păcală (CSU) şi cea a lui Tândală (FCU), au luat-o pe cocoaşă! Cel puțin vor căra împreună ușa în spate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează