FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii-acționari au băgat Dinamo în ședință! Torțe în fața hotelului din Constanța: „Nu cedați!”

Fanii-acționari au băgat Dinamo în ședință! Torțe în fața hotelului din Constanța: „Nu cedați!”
Fanii-acționari au băgat Dinamo în ședință! Torțe în fața hotelului din Constanța: „Nu cedați!”

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 22:06 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 23:00

Dinamo va juca joi, de la 20:00, pe terenul Viitorului, și are nevoie de victorie pentru a urca de pe ultimul loc al clasamentului.

  • Viitorul - Dinamo se joacă de la 20:00 și va fi liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea are probleme majore în play-out, iar galeria vrea să se asigure că jucătorii sunt mobilizați pentru a se impune contra echipei lui Hagi. Astfel, aproximativ 100 de fani au mers în această seară la hotelul unde sunt cazați jucătorii, să cânte și să poarte o discuție motivațională cu aceștia.

Fotbaliștii au ieșit din hotel și au stat în fața fanilor, la distanță. Suporterii-acționari i-au încurajat, au cântat și au aprins torțe. „Haide, bă, să ne revenim, bă! Nici nu mai contează ce nu ați făcut. Contează mâine, poimâine și răspoimâine. Nu cedați! Haide că se poate, bă! Susțineți, bă, antrenorul, că e antrenor! Nu sunteți singuri! Suntem împreună, noi și voi. Nu suntem aici să vă criticăm”, a fost mesajul fanilor pentru jucători.

VIDEO Fanii lui Dinamo au mers să-i încurajeze pe jucători

Suporterii speră ca în acest mod să-i motiveze pe jucători, pentru a ieși din pasa proastă în care se află echipa. Dinamo are cinci înfrângeri la rând și este ultima din Liga 1. 

La un moment dat a venit și Jandarmeria, care i-a lăsat pe fani să discute câteva minute cu jucătorii și apoi a eliberat zona.

Suporterii, care prin programul DDB au cumpărat 20,06% din acțiunile clubului, se implică tot mai mult la club. Au creditat clubul cu 570.000 de euro și vor să cumpere cât mai repede clubul de la Negoiță. (Detalii AICI). 

FOTO Imagini spectaculoase de la Dinamo - FC Voluntari 0-1

+18 FOTO

VIDEO EXCLUSIV Borcea a chemat preotul în vestiar la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii lui Dinamo ies la atac! Mesaj dur pentru Negoiță și investitorii spanioli: „Se potrivesc. Pentru Dinamo, asta e atracție fatală”

Lupu îi explică lui Ionuț Negoiță de ce nu cumpără nimeni Dinamo: „Nu ai nimic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
10209899427152560
Popa Lucian  •  02 Iulie 2020, 17:02
Postat de cristoforo pe 02 Iulie 2020, 07:36

"Susțineți, bă, antrenorul, că e antrenor!" :))

Da, e antrenor, dar nu au specificat pentru ce liga e antrenor :)))))

simonhalep
simonhalep  •  02 Iulie 2020, 07:42

În divizia be vor tot avea timp de ședințe

cristoforo
cristoforo  •  02 Iulie 2020, 07:36
Postat de gicab pe 02 Iulie 2020, 06:24

Cu Mihalcea antrenor și fabbrini in teren... realitatea e cruda din pacate...

"Susțineți, bă, antrenorul, că e antrenor!" :))

Vezi toate comentariile (77)
Comentează