FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fanii Stelei nu uită și nu iartă! Conducerea clubului a omis să le spună jucătorilor despre o primă URIAȘĂ

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 17:38

Asociația Steliștilor 1947, care a susținut echipa CSA Steaua și care a transmis online meciurile acesteia din Liga 4, continuă seria dezvăluirilor despre neregulile din club. 

După ce a anunțat că timp de un an s-au plătit bani la secția de copii fără a se elibera cihtanță și că s-au strâns bani pentru un compresor care încă nu există, fanii susțin acum că șefii clubului au omis să-i anunțe pe jucători despre o primă de promovare de 25.000 de euro, promisă de un sponsor. 

„Jucătorii nu au fost corect informați și motivați legat de primele pe care le-ar fi primit dacă ne calificam. Exista o primă de 25.000 de euro de la sponsor pentru calificare, însă jucătorilor li s-a transmis că « E o primă de la club și ce mai dau cei din Asociație ». Demisiile întârzie!”, au scris suporterii din Asociația Steliștilor 1947.

Reacția Asociației Steliștilor vine după ce roș-albaștrii au pierdut cu Carmen, 0-1, calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3. În plus, aceeași asociație a fost prima care a cerut demisia întregului staff al echipei, inclusiv a lui Marius Lăcătuș.

Citește și:

Gigi Becali atacă CSA Steaua: „Du-te acasă! E penal! Fac plângere” » Mesaj pentru suporteri: „O să ajungeți ca Talpan! Veniți la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2082916938655047
John Blackstar  •  03 Iunie 2019, 20:15

Poate ca prima a fost pentru necalificare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează