FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Farul explică transferul de la FCSB: „Nu ne interesează cum a jucat acolo”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 21:23 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 22:04

Gică Popescu, președintele Farului, a explicat transferul lui Cristi Ganea (31 de ani), fundașul stânga venit de la FCSB.

Ganea a ajuns la Farul gratis, după ce a reziliat cu roș-albaștrii. El fusese dorit și în Grecia, însă ca împrumut pe 6 luni, dar mutarea a căzut repede.

De ce Becali își asumă o țeapă de peste un milion de euro: „Transfer din orgoliu”
FCSB
De ce Becali își asumă o țeapă de peste un milion de euro: „Transfer din orgoliu”

Gică Popescu: „Pentru noi nu contează ce a făcut Ganea la altă echipă”

„Pentru noi nu contează ce a făcut la altă echipă. Avem exemplul lui Băluță, Alibec, au venit și ne-au ajutat să luăm titlul. Ce ne interesează pe noi e să performeze aici, cât sunt sub contract. Oare de ce nu performează jucătorii noștri care pleacă? De ce performează doar cu Gică Hagi? Sigur că e și vina lor, dar nu cred că e doar vina lor. 

Pe noi ne interesează să performeze la noi. E important să ai jucători pe posturi, pentru a avea de unde alege. Se poate întâmpla să ai mulți accidentați, ai mereu nevoie de dubluri. Dacă va reuși să se impună, va juca titular”, a declarat Gică Popescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Cristian Cernodolea: „Cristi Ganea a avut ofertă din Grecia înainte să plece de la FCSB”

„Ganea a venit la FCSB când avea o situație specială la Panathinaikos. L-am asistat atât pe el, cât și pe impresarul lui, pentru demersurile juridice privind rezilierea și apoi a apărut dorința celor de la FCSB de a-l lua. 

Contractul pe doi ani a fost una dintre dorințele clare ale lui Ganea pentru a pleca de la Panathinaikos, unde avea un salariu foarte consistent, cel puțin în comparație cu nivelul din România. 

Din punctul de vedere al echipei tehnice de la FCSB, au considerat că nu se ridică la nivelul rigorilor lor. Când nu joacă aproape un an de zile, unui fotbalist îi trebuie o perioadă pentru a reintra în ritm. Cred că la FCSB, fiind un club unde presiunea obiectivului e foarte mare, ceva nu a funcționat. Avea un contract bun la FCSB, s-a găsit o formulă de mijloc pentru ca el să rezilieze.

A avut o ofertă de împrumut din Grecia, unde are o reputație foarte bună. Logica unui împrumut pe 6 luni a fost ca el să își intre în ritm. În vară, când avea o cotă mai bună în Grecia, urma să primească un contract asemănător cu ce avea la FCSB. 

Nu s-a ajuns la o înțelegere nici între cluburi, nici între jucător și club, iar Ganea a vrut să meargă într-un loc în care să i se acorde încredere și să se simtă confortabil, să își recapete forma din trecut. A considerat că Farul e cea mai bună soluție, având în vedere relația foarte bună cu domnul Gică Hagi”, a declarat Cristian Cernodolea, avocat specializat în sport, la GSP Live.

Citește și:

Bani pe jos? Ce cotă are acum FCSB la câștigarea campionatului » CFR Cluj e departe, Craiova și Rapid nu există!
FCSB
Bani pe jos? Ce cotă are acum FCSB la câștigarea campionatului » CFR Cluj e departe, Craiova și Rapid nu există!
„Metoda Dorinel”, analizată de specialistul spaniol care lucrează în Superligă: „Știți acea expresie? E similar și aici”
CANTONAMENT
„Metoda Dorinel”, analizată de specialistul spaniol care lucrează în Superligă: „Știți acea expresie? E similar și aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează