FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-4

FARUL - FCSB 0-4. „Clienții” lui Cornel Dinu: „Nu pot să cred ce a spus Gică Popescu!” + „Hagi a avut mereu problema asta”

Ionuț Larie, în plan îndepărtat, cu banderola pe braț // foto: Raed Krishan - GSP +22   FOTO
Ionuț Larie, în plan îndepărtat, cu banderola pe braț // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 08:44 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 10:29

Fostul mare internațional Cornel Dinu (73 de ani) a comentat desfășurarea meciului dintre Farul și FCSB, scor final 0-4. 

„Procurorul” consideră că fragilitatea defensivă a dobrogenilor a făcut diferența și o numește o problemă cronică la echipa lui Hagi. Dinu a făcut o trimitere la declarațiile lui Gică Popescu de pe 13 aprilie, când președintele Farului opinase că Ionuț Larie, unul dintre stoperii echipei, trebuia convocat la echipa națională pentru meciurile din martie.

Florin Tănase o cere pe FCSB în Ghencea: „N-avem voie să jucăm pe un stadion făcut din banii noștri? Să răspundă în fața instanțelor!”
FCSB
Florin Tănase o cere pe FCSB în Ghencea: „N-avem voie să jucăm pe un stadion făcut din banii noștri? Să răspundă în fața instanțelor!”

Cornel Dinu spune că echipele lui Hagi au avut mereu probleme defensive

„Dacă stăm să ne gândim, patru goluri sunt cam multe, din nu mai mult de 6-7 situații. Din punct de vedere al mobilității, forței de pătrundere și spiritului de a trece de adversar în viteză, prin dribling, FCSB mi se pare cea mai dotată echipă.

De foarte multă vreme apreciez că jocul defensiv al Farului este vulnerabil. În minutul 25, era deja 0-1, apoi 0-2 din minutul 34. Marea problemă care cred că există la Farul este maniera jucătorilor defensivi de a se apăra atât în grup, cât și individual.

Acum câteva zile a existat o declarație surprinzătoare pentru mine, a lui Gică Popescu, anume că Larie este cel mai bun apărător din fotbalul nostru la ora actuală, că ar trebui convocat la echipa națională. Eu nu pot crede așa ceva! Larie este unul dintre jucătorii care de multe ori scapă marcajul, nu se orientează pe teren, are o mobilitate redusă și e ușor de depășit.

Viitorul a avut probleme defensive dintotdeauna. Gică Hagi a compensat prin posesie și jocul de atac. Atunci când a câștigat campionatul și juca în Cupele Europene, echipa ieșea în evidență prin posesia superioară, mobilitatea jucătorilor și forța de atac”, a afirmat Dinu la Orange Sport. 

Ionuț Larie a fost înlocuit la pauza meciului cu FCSB. Damien Dussaut, fundașul dreapta, a fost scos chiar mai rapid, în minutul 42! Larie a fost depășit ușor de pasa lui Darius Olaru care a dus la golul 1 al roș-albaștrilor, în vreme ce la faza golului 2 a fost prins în față, ieșit din dispozitivul de apărare.

VIDEO » Darius Olaru, după Farul - FCSB

Mai multe știri despre Farul - FCSB: 

Gică Hagi schimbă obiectivul după 0-4 cu FCSB: „Nu avem ce discuta. Mai bine taci din gură și mergi acasă”

Ce nu s-a văzut la TV după Farul - FCSB » Jucătorii lui Petrea au sărbătorit ca la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
karpathin
karpathin  •  26 Aprilie 2022, 12:08

Intreaga lume a fotbalului se buluceste pentru a arunca parfum peste *** lasat in urma de Becali si Hagi. Doar pentru ca este vorba de Hagi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108779877311497
George Ionescu  •  26 Aprilie 2022, 11:15

...hai sa analizam toate meciurile strategice ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează