FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CS MIOVENI 2-2

FOTO Croitoru nu a mai rezistat! A plecat de la stadion după ce echipa sa a fost egalată

Marius Croitoru/ foto Imago Images
Marius Croitoru/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 14:25 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 15:56

Marius Croitoru nu a fost pe banca celor de la FC Argeș la meciul cu Mioveni, încheiat cu scorul de 2-2. El a stat în lojă, de unde a plecat înainte de finalul partidei.

Croitoru a fost suspendat 4 etape de Comisia de Etică și Disciplină, iar primul meci ratat a fost cel cu Mioveni. Motivul? A acționat ca A1, deși nu are licențele necesare.

Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă
ARGENTINA - FRANȚA
Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă

Croitoru a plecat înainte de finalul meciului 

Croitoru s-a enervat teribil la meciul cu Mioveni. FC Argeș a condus cu 2-0 la pauză, dar a fost egalată în prelungiri.

Garutti a marcat în minutul 90+2, după o greșeală în apărare a lui Cestor. Fundașul „violeților” a preluat greșit în careu, mingea a ajuns la Garutti, al cărui șut a fost deviat și a intrat în poartă.

Imediat după gol, Croitoru s-a ridicat și a plecat, deși mai erau două minute de joc.

Croitoru nu a mai rezistat! A plecat de la stadion după ce echipa sa a fost egalată
Marius Croitoru a plecat înainte de finalul meciului Argeș - Mioveni/ foto: captură Prima Sport

De ce a fost suspendat Croitoru

Antrenorul lui FC Argeș a fost subiectul a două dosare diferite, ambele cu Școala Federală de Antrenori în postura de reclamant.

Într-un dosar a fost suspendat 4 meciuri și amendat cu 6.800 de lei, în celălalt doar amendat, 10.000 de lei. Sesizările au fost făcute în perioada în care Croitoru a pregătit-o pe FCU Craiova, adică acum 4 luni și jumătate! Și clubul din Bănie a fost amendat: 21.000 de lei în primul dosar, 10.000 în al doilea.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Croitoru a fost reclamat atât pentru faptul că a oferit indicații în timpul meciurilor și a participat la conferințe de presă, cât și pentru faptul că a oferit indicații din tribune în timp ce era suspendat (s-a întâmplat la FCSB - FCU Craiova 1-1, la sfârșitul lui iulie!).

VIDEO. CFR Cluj așteaptă oferte pentru jucători. Bogdan Mara: „Vindem dacă vin oferte bune!”

Citește și:  

Scene incredibile într-un vestiar din Liga 1 » I-a trimis la duș, apoi i-a anunțat că sunt dați afară! Jucătorii au de recuperat OPT salarii

FRF schimbă regulamentul, ca răspuns la găselnița FCSB-ului » Practica recentă e ISTORIE!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
Valeriu67
Valeriu67  •  19 Decembrie 2022, 16:32

Nu văd vreo diferență între ce juca echipa cu Prepeliță și ce joacă acum cu Croitoru.... anume nimic.Este exact ca în societatea românească : alegem să ne conducă oameni fără școală! Despre jucători ce să spunem : după Mediop , Fatai,Latovlevici,au adus alții de același nivel.Despre indolența lui Ișfan vorbim altă dată!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  19 Decembrie 2022, 14:40

In fotografie apare vorbind la telefon, deci da din nou indicatii. O sa mai fie iarasi suspendat. Am o intrebare, daca tot pleaca de la meci inainte de a se termina jocul, de ce nu pleaca si de la echipa? Sa ai 2-0 cu si sa se termine egal este, in orice campionat din lume, in orice situatie, un esec al antrenorului in primul rand. Daramite sa se intample si impotriva lanternei rosii...

thiamarcos
thiamarcos  •  18 Decembrie 2022, 16:19

Sa ne intelegem, aici nu e vorba de prostia antrenorului, fiindca ala face ce il taie pe el capul acela fara "licenta", problema e la primarul ala care aduce asemenea "experimente" la echipa. Nu stiu cum vede primarul-"patron" situatia de la echipa, dar ar fi bine sa nu mai influenteze nimic. (PS- Nu as baga mana in foc ca acest meci nu a fost blat pe filiera PSD, adica faptul ca primarul din Pitesti s-ar fi inteles cu primarul din Mioveni, ambii PSD, ambii "patroni" becalioti de echipa pe banii contribuabililor, pentru un egal care sa mai dea o amarata de speranta Mioveniului). Urat, fotbalul nu mai e fotbal cand se interpune politica de doi lei a PSD.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează