FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andrei Chindriș, foarte aproape de transfer! Unde ar putea ajunge: „Discuțiile sunt avansate”

Andrei Chindriș (roșu), FC Botoșani
Andrei Chindriș (roșu), FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 21:05 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 21:09

Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central al celor de la FC Botoșani, este aproape de un transfer, potrivit antrenorului Marius Croitoru (40).

FC Botoșani nu l-a pierdut pe Denis Haruț, al cărui transfer la FCSB a picat în ultima clipă, dar ar putea rămâne fără un alt fotbalist de perspectivă. Este vorba despre stoperul Andrei Chindriș, pentru care negociază un club din străinătate, conform spuselor lui Marius Croitoru, tehnicianul echipei moldovene.

Marius Croitoru: „Discuțiile pentru Chindriș sunt avansate”

Din câte știu, discuțiile pentru Chindriș sunt mult mai avansate cu un club din străinătate decât cele cu vreun club din România. Cu siguranță ar putea pleca. La noi toți jucătorii sunt de vânzare, dar oferta trebuie să fie acceptată de club și în același timp să fie bună pentru jucător, pentru că noi nu obligăm pe nimeni nici să stea, nici să plece”, a declarat Croitoru la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Așadar, șansele ca Andrei Chindriș să ajungă la FCSB sunt aproape inexistente. De altfel, și Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a spus în urmă cu câteva zile că nu îl mai dorește pe Chindriș: „Ca fundaș central l-aș mai vrea pe Ghiță, dar nu-l lasă Viitorul. De Chindriș nu mă mai interesează”.

Andrei Chindriș a făcut junioratul la Universitatea Cluj, înainte de a fi transferat de FC Botoșani. Moldovenii l-au împrumutat mai întâi la Academica Clinceni, apoi la Miroslava, înainte ca internaționalul de tineret să rămână definitiv la echipa mare de la Botoșani, lucru care s-a întâmplat în vara anului 2018.

57 de meciuriare Chindriș în Liga 1. A marcat un gol, a primit 13 cartonașe galbenele și a fost eliminat o dată

VIDEO. Andrei Tîrcoveanu a renăscut la Botoșani: „M-a întrebat Marius Croitoru ce așteptări am de la mine. L-a bușit râsul când a auzit răspunsul”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Decizia luată de Dorin Șerdean de teama fanilor lui Dinamo

Gabi Iancu a plecat de la Viitorul! Gică Popescu: „Trebuie să facă vizita medicală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează