FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani a luat decizia » Ce se întâmplă cu Pinson, suspectat că a pariat

Articol de , - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 14:43 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 16:44

FC Botoșani a decis să-l reprimească în lot pe Virgile Pinson (27 de ani), exclus din lot după ce a fost suspendat că a pariat că va încasa un cartonaș galben.

  • FC Botoșani l-a suspectat și acuzat pe Pinson că a luat în mod premeditat un cartonaș galben, în meciul Sepsi - FC Botoșani,  5-2, din 23 octombrie
  • În club s-a primit informația că la o casă de pariuri din Botoșani, la ora 17:45, cu 15 minute înainte de startul meciului, o persoană de sex feminin s-a prezentat și a dorit să parieze 10.000 de ron, miza fiind: Pinson încasează un cartonaș galben. Casa ar fi refuzat suma și a acceptat doar un pariu cu o sumă de 1.000 de lei.
  • După golul egalizator al Botoșaniului, rezerva Drole a fugit spre teren, direct la Pinson, spunându-i acestuia ceva la ureche. Alexa a observat momentul, ba chiar ar fi auzit că Drole îl avertiza pe colegul său: „vezi că te schimbă la pauză, vezi că te schimbă la pauză!”.
  • Pinson a recunoscut că a luat intenționat cartonașul galben. Când a fost pus să argumenteze de ce, a susținut că el calculase că urma să stea în meciul de Cupă, după care a spus că, de fapt, nu mai știa exact evidența avertismentelor.

Exclus din lot pe 27 octombrie, Pinson a fost reprimit în lotul lui Andrei Patache, până la finalizarea anchetei Comisiei de Integritate, din cadrul FRF. Decizia vine la 10 zile după ce Drole a fost chemat și el înapoi la antrenamente.

Virgile Pinson, reprimit în lotul lui FC Botoșani

Astfel, începând de miercuri, Pinson se antrenează alături de colegii săi. Și chiar a jucat 45 de minute în amicalul de sâmbătă, 9-0 cu Bucovina Rădăuți, informează topbt.ro.

„În legătură cu Pinson, vom vedea în această pauză ce se întâmplă și ce decizie se va lua. Domnul Iftime este în măsură să ia o decizie. El e patronul. Dar vom discuta cu jucătorii și cu staff-ul, iar împreună vom propune o decizie. Dar cea finală o va lua domnul Iftime”, spunea Andrei Patache, antrenorul interimar, pe 11 noiembrie.

Pinson s-a încurcat în explicații, în fața conducerii

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, dar și suspiciunile lui Alexa, șefii clubului i-au chemat pe cei doi jucători pentru a le cere explicații. Surprinzător, Pinson a recunoscut că a luat intenționat cartonașul galben. 

Când a fost pus să argumenteze de ce, a susținut că el calculase că urma să stea în meciul de Cupă, după care a spus că, de fapt, nu mai știa exact evidența avertismentelor. „Galbenul” a fost al 4-lea în acest campionat și a fost suspendat pentru meciul de campionat din runda următoare, FC Botoșani - U Cluj 0-3.

În acest sezon, Pinson, venit la FC Botoșani în septembrie 2022, a bifat 15 meciuri, în care a dat un gol și o pasă de gol. Ultimul său meci a fost cel cu Sepsi, de pe 23 octombrie.

VIDEO Marius Croitoru, cuvinte de laudă pentru Valeriu Iftime: „Pentru ocazia asta o să rămân recunoscător toată viața”

Citește și: 

„Rămâneți la națională după EURO?” » Ce a spus Edi Iordănescu înainte de România - Elveția
ROMÂNIA - ELVEȚIA
„Rămâneți la națională după EURO?” » Ce a spus Edi Iordănescu înainte de România - Elveția
Florinel Coman, nostalgic înaintea duelului cu Elveția: „La precedentul EURO băteam mingea pe maidan și visam să ajung și eu acolo”
România - Elveția
Florinel Coman, nostalgic înaintea duelului cu Elveția: „La precedentul EURO băteam mingea pe maidan și visam să ajung și eu acolo”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează