FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 1-2

Iftime, INCENDIAR! Anunță plecarea golgeterului, atacă arbitrajul și distruge anunțul lui Vochin: „Îmi vine să mă las!”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, se arată dezamăgit de eșecul cu Sepsi, 1-2, dar și de evoluția „arbitrului” Andrei Chivulete. +31   FOTO
Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, se arată dezamăgit de eșecul cu Sepsi, 1-2, dar și de evoluția „arbitrului” Andrei Chivulete.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 19:47 / Actualizat luni, 15 martie 2021 20:30

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, se arată dezamăgit de eșecul cu Sepsi, 1-2, dar și de evoluția „arbitrului” Andrei Chivulete. În principal, conducătorul moldovenilor reclamă faza penalty-ului primit de Sepsi spre finalul primei reprize.

Detalii despre FC Botoșani - Sepsi 1-2, AICI

Programul + rezultatele rundei #27 din Liga 1

Valeriu Iftime, după FC Botoșani - Sepsi 1-2: „Îmi vine să mă las”

„Sunt dezamăgit, pentru că am făcut un meci prost. Au fost și niște greșeli mari ale lui Chivulete. 100% am fi câștigat meciul dacă nu ar fi dat acel penalty. Atâta frică la noi n-am văzut... atâta putem noi, avem emoții foarte mari la astfel de meciuri.

Sepsi nu a avut alte ocazii în afară de cele create de gafele noastre, au ratat numai pe erorile noastre. Chivulete mă lasă rece. Nu mai pot să vorbesc, pentru că mă cheamă săptămânal la Comisii. Mai bine mă las, mă resemnez”, a declarat Iftime în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Iftime, INCENDIAR! Anunță plecarea golgeterului, atacă arbitrajul și distruge anunțul lui Vochin: „Îmi vine să mă las!”

„Echipele din Liga 1 nu pot plăti pentru VAR!”

De asemenea, Iftime a comentat și subiectul implementării VAR în Liga 1. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, tocmai anunța că s-a ajuns la un acord între Ligă, FRF și deținătorul drepturilor TV. Patronul lui FC Botoșani este însă pesimist în privința acestui proiect.

„Vorbim de VAR, dar nimeni nu se ocupă serios de asta. Scopul lor, al FRF, al LPF, e cine să aibă dreptate, nu să implementeze arbitrajul video. N-avem cum să plătim noi, cluburile, pregătirea arbitrilor. E șmecherie asta cu jumătate-jumătate. 

Fotbalul parcă vrea să dea un exemplu de răutate, prostie, lipsă de performanță. Nu facem nimic din ceea ce trebuie. Există un răspuns dat de domnul președinte Iorgulescu, desființează ce spune Burleanu. Am trimis azi o scrisoare în care specificăm că echipele din Liga 1 nu pot, legal, să dea banii pentru VAR”, a mai spus Iftime.

Valeriu Iftime anunță plecarea lui Hamidou Keyta: „Nu rezistă nicăieri”

Îmi pare rău de Keyta, are ceva talent, dar nu-l ajută comportamentul. Nu rezistă nicăieri, n-are maturitate. A făcut 10 meciuri bune, a dat niște goluri, dar nu mai vrea să joace, se antrenează cum vrea. Vine la antrenamente, dar îl scoate Marius când vede că trage pisica de coadă. Din păcate, atâta îl duce procesorul. Îl avem pe Camara, care poate mai mult
- Valeriu Iftime

Iftime, INCENDIAR! Anunță plecarea golgeterului, atacă arbitrajul și distruge anunțul lui Vochin: „Îmi vine să mă las!”

Hamidou Keyta își încheie contractul cu FC Botoșani la finalul acestui sezon. E golgeterul echipei, cu 13 goluri în actuala stagiune de L1.

Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
+27 FOTO

Clasament Liga 1: Sepsi, sigură de play-off. FC Botoșani tremură

Citește mai multe știri despre meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2:

Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”

Marius Croitoru a răbufnit după Botoșani - Sepsi! 2 fotbaliști în vizor: „Crede că echipa trăiește datorită lui. Unul e deștept și altul fraier?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
dansy
dansy  •  16 Martie 2021, 12:23

Caprele de la Botosani nu joaca nimic si se tot plang de arb itrii.Va bate soarta ca ati stat capre cu FCSB.Daca si Clinceniul nu intra in play off se va face dreptate.Butoiasul de Croitoru habar nu are de a antrena dar se cearta cu toata lumea.Nu e suficient sa te arunci ca prostul in atac fara sa ai scheme de atac asa cum face croitorasul cel umflat.

grigs1981
grigs1981  •  16 Martie 2021, 09:52

Daca nu intra in play-off,la Botosani si Clinceni va fi suparare mare...se conta mult pe banii de la FCSB...prietenii stiu de ce!

mario78a
mario78a  •  16 Martie 2021, 08:44

Stai linistit ca te consoleaza Nea CICI cu ceva $ , sa vezi atunci ce pofta de viata prinzi!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează