FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

FC HERMANNSTADT - FCSB // Nicolae Dică anunță cea mai așteptată revenire: "90% o să-l vedem în primul «11»"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 16:31

Nicolae Dică anunță că problemele din centrul defensivei sunt aproape de sfârșit. Sârbul Bogdan Planici, 26 de ani, e refăcut pentru partida cu Hermannstadt. 

  • FC Hermannstadt - FCSB e duminică, de la 21:00, liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Dică a fost nevoit să improvizeze în ultima perioadă în axul central al apărării. Cu Mihai Bălașa și Marko Momcilovici scoși din calcul pentru o lungă perioadă de timp, Junior Morais devine cel mai probabil partener pentru Planici. 

"Planici s-a antrenat normal cu echipa, totul e în regulă şi sper ca până duminică să nu apară ceva. Sunt şanse 90% să-l vedem în primul «11».

Eu m-am hotărât, veţi vedea mâine seară. Junior a fost fundaş central şi cu Sepsi şi acum cu Alba Iulia. Veţi vedea mâine seară dacă va juca el sau altul. Singurele variante sunt Morais şi Filip.  Nedelcu a avut evoluţii bune pe poziţia lui de de bază, cea de mijlocaş central. Acum am de ales între Junior Morais şi Filip", a declarat Dică la conferința de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt. 

"Nedelcu nu mai joacă fundaș central, am stabilit să nu-l mai înnebunim. Vrem să fie mijlocașul ăla pe care l-am luat de la Hagi. Vrem să crească, să nu mai aibă emoții, să joace meci de meci"
Gigi Becali, în urmă cu două zile

Vezi și: Atac din interior! Liderul lui FCSB trage un semnal de alarmă: "Le dai încredere și se urcă peste tine!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  29 Septembrie 2018, 19:58

Asa Dica tu vorbeste cu Lupu(preparatorul fizic) si forteaza-l si pe Planici asta poate se rupe iarasi.

prazburg1948
prazburg1948  •  29 Septembrie 2018, 17:57

FC Hermannstadt 3-0 fc5b

Vezi toate comentariile (2)
Comentează