FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2 // Ionuț Șerban: „Sunt de 6 ani la Dinamo, acesta este obiectivul meu”

Ionuț Șerban
Ionuț Șerban

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 20:59

Ionuț Șerban, 23 de ani, a revenit după aproape 3 ani printre titularii lui Dinamo la un meci din Liga 1, evoluând 60 de minute în succesul de la Voluntari, 2-1. La finalul meciului, mijlocașul a vorbit despre viitorul său la echipa alb-roșie. 

„Mă bucur că am avut ocazia să-mi ajut echipa, sper s-o fac cât mai des de acum încolo. M-a surprins decizia de a fi titular, dar domnul Rednic spusese că va da șanse la toată lumea. Singurul lucru pe care pot să-l fac e să mă pregătesc și să dau totul în momentul în care sunt trimis pe teren.

Nu știu nimic despre vreo clauză, eu am încercat doar să mă antrenez și să dau totul la fiecare meci. Obiectivul meu e să joc la Dinamo, sunt de 6 ani aici. Mi-aș dori să joc aici, dar dacă nu se vor găsi soluții e normal să mă gândesc să merg undeva unde să pot să joc”, a declarat Ionuț Șerban, la Look Sport.

„Jocul nostru nu s-a legat încă”

Despre meciul cu FC Voluntari a vorbit și Ricardo Grigore, 21 de ani, cel care a deschis calea lui Dinamo spre victorie cu golul său din minutul 80. 

„Am marcat la prima atingere, chiar i-am spus unui adversar că voi marca. Am crezut în mine și mă bucur că am marcat. Mă bucur că-mi iese de fiecare dată împotriva celor de la Voluntari, dar sper să-mi iasă și împotriva altor echipe.

E greu să vorbim despre un joc elaborat, suntem de puțin timp împreună și încă nu s-a legat jocul nostru”, a spus tânărul fundaș dinamovist. 

Citește AICI cronica partidei FC Volutari - Dinamo 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  28 Aprilie 2019, 12:42

BINE AI REVENIT IONUT SERBAN ! A DEMONSTRAT CA ARE VALOARE SI DACA I S-AR DA MECIURI IN PICIOARE AR FI PESTE FRATII JADI , N'DAIE SI FILIP LA UN LOC ...!!!

martinpen
martinpen  •  28 Aprilie 2019, 08:05

"Nu știu nimic despre vreo clauză, eu am încercat doar să mă antrenez și să dau totul la fiecare meci." Amice, esti ***! asta e expresia lui Caragiale. Cum sa nu stii nimic de clauza? ai contractul in sertar, pune mana si citeste-l.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddm
reddm  •  28 Aprilie 2019, 07:34

Pleacă, bai ***, nu te dorește nimeni aici, lasă echipa ești ca o boala incurabila pentru Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează