FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură pentru Gigi Becali » Botoșani a câștigat procesul cu FCSB în cazul Moruțan! Roș-albaștrii sunt obligați să plătească o sumă uriașă

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 17:57 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 18:23

FCSB a pierdut procesul cu FC Botoșani, după ce moldovenii au cerut să-și recupereze banii din transferul lui Olimpiu Moruțan de la roș-albaștrii la Galatasaray, în urma căruia echipa finanțată de Valeriu Iftime păstrase un procent de 9%.

Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de MM la FCSB: „Am vorbit cu el, mi-a spus că nu va semna niciodată”
FCSB
Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de MM la FCSB: „Am vorbit cu el, mi-a spus că nu va semna niciodată”

Acum, Comisia de Recurs din cadrul FRF le-a dat și dreptate moldovenilor, obligând FCSB să plătească 279.000 de euro celor de la Botoșani. Însă îi scutește pe roș-albaștrii de plata a încă 42.000 de euro, sumă reprezentând taxa de solidaritate.

Admite recursul. Modifică în parte Hotărârea CNSL nr. 19/26.01.2022. Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de AFC Botoșani în contradictoriu cu FC FCSB SA. Obligă FC FCSB SA la plata către AFC Botosani a sumei reprezentând indemnizație de transfer pentru transferul jucătorului Moruțan Olimpiu Vasile. 

Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea FC FCSB SA la plata contribuției de solidaritate pentru jucătorul Moruțan Olimpiu Vasile, ca neîntemeiată. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Definitivă și executorie pe plan intern.
-Comisia de Recurs a FRF

FCSB mai are o cale de apel, aceștia se pot adresa celor de la TAS în termen de 21 zile de la comunicare, anunță lpf.ro.

Becali îi oferise un armistițiu lui Iftime

În februarie, Gigi Becali îi oferea o soluție lui Valeriu Iftime pentru ca finanțatorul Botoșaniului să primească banii înainte ca turcii de la Galatasaray să vireze suma datorată pentru transferul lui Moruțan.

„Nu am bani, dacă nu îmi dă Galatasaray, de unde să am bani? Va da 9% în funcţie de ce primeşte de la Galatasaray, scrie în contract. De ce să îi dau înainte. D-aia l-am vândut pe Moruţan, că nu am bani. Ce, eu îi păcălesc pe oameni? 270.000 de euro e suma. El a vrut banii înainte. Eu i-am zis că îi dau înainte 200.000 de euro, că îi vrea înainte”, spunea Gigi Becali.

Citește alte știri din Liga 1:

Iftime propune un nou jucător la FCSB: „Becali să fie atent la el. Dacă prinde ritm, pleacă pe milioane de acolo”
FCSB
Iftime propune un nou jucător la FCSB: „Becali să fie atent la el. Dacă prinde ritm, pleacă pe milioane de acolo”
Deciziile lui Becali și Petrea au subordonat Liga 1 » 10 meciuri l-au convins pe Gigi cu cine să colaboreze în sezonul viitor
FCSB
Deciziile lui Becali și Petrea au subordonat Liga 1 » 10 meciuri l-au convins pe Gigi cu cine să colaboreze în sezonul viitor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  04 Iunie 2022, 09:31

Nu-i o mare problema pentru Becali !! El este obisnuit sa nu castige niciun proces !! Dupa ce Talpan l-a facut praf pe la toate instantele, a mai pierdut si procesele intentate de fotbalistii straini pe care i-a dat afara dupa bunul sau plac, sau le-a redus salariile pe timpul pandemiei !!

paolo17
paolo17  •  04 Iunie 2022, 05:45
Postat de adriann_ pe 03 Iunie 2022, 20:01

Cand faci afaceri cu puscariasi iti asumi ca o sa obtii banii in instanta :))

Aia de prin Grant, Grivita, Basarab?

amoniac
amoniac  •  04 Iunie 2022, 00:34
Postat de titiduru22 pe 03 Iunie 2022, 20:00

Suma uriasa :)))

Pentru nenea gazetaru', sigur ca e uriasa. Pe cat s.a transferat Morutan e gigantica, iar la Levandowski e astronomica. Daca nu gaseau cuvintele astea, puneau "sa stie tot romanul", ca limba romana suporta asemenea i*mbe*cili. Dar si mai rau gresim noi, ca le facem ratinguri. Si din cauza asta nu vom avea niciodata jucatori planetari. Erati..ai...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează