FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iftime propune un nou jucător la FCSB: „Becali să fie atent la el. Dacă prinde ritm, pleacă pe milioane de acolo”

Dawa (stânga)/ foto Imago Images
Dawa (stânga)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 17:32 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 17:52

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, propune un nou jucător la FCSB, pe fundașul central Joyskim Dawa (26 de ani), un fotbalist care i-a atras atenția și lui Ilie Dumitrescu.

Finanțatorul de la Botoșani s-a „fript” recent în urma unei afaceri cu Gigi Becali, însă nu ar refuza o ofertă pentru alți jucători de la echipa sa. Fundașul central Andrei Miron (28 de ani), fost jucător la Botoșani, a plecat liber de contract de la FCSB și a semnat în Israel, cu Hapoel Haifa. 

FC Botoșani avea 70% dintr-o eventuală vânzare a stoperului cedat gratis la roș-albaștri în februarie 2020. Pentru că în schimbul lui Miron nu a fost achitată nicio sumă de transfer, echipa lui Iftime nu va mai încasa vreun ban din această afacere.

Deciziile lui Becali și Petrea au subordonat Liga 1 » 10 meciuri l-au convins pe Gigi cu cine să colaboreze în sezonul viitor
FCSB
Deciziile lui Becali și Petrea au subordonat Liga 1 » 10 meciuri l-au convins pe Gigi cu cine să colaboreze în sezonul viitor

Dawa, propus de Iftime la FCSB

„Domnul Becali să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

El (n.r. - Dawa) mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții cu un club din Bulgaria. Și din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a declarat Valeriu Iftime la Pro Arena.

Dawa l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare internațional român, s-a arătat impresionat de Dawa, pe care îl recomandă echipelor importante din Liga 1.

„Eu le dau un sfat tuturor celor care caută un fundaș central, este vorba despre acest Dawa. Nu știu cât costă, dar să se uite la el.

Ar fi bun la orice echipă de top, aici includ și Craiova, și FCSB. Chiar și Petrescu l-a remarcat deja”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

650.000 de euroeste cota lui Dawa, potrivit transfermarkt.com

Becali l-a vrut pe Dawa

În pauza de mercato din iarnă, Gigi Becali l-a avut pe listă și pe Joyskim Dawa. Pe 10 februarie, finanțatorul celor de la FCSB dezvăluia că este dispus să ofere doar 200.000 de euro în schimbul lui Dawa, în timp ce Iftime cerea 800.000 pe el.

Latifundiarul a considerat că prețul ridicat este o răzbunare a patronului de la FC Botoșani, după transferul lui Malcom Edjouma.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Șucu, atenționat de un fost oficial din Giulești: „Rapid e un club exploziv. De ce ai făcut asta?”

3 jucători dintr-o lovitură la Farul: Torje, un fost fundaș de la FCSB și un mijlocaș ivorian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Hcm27
Hcm27  •  03 Iunie 2022, 18:33

Domnul Ieftimie,nu cred ca ar refuza un schimb Edjuma+Harut+200000 euro în schimbul lui Dawa.Si trebuie cu orice preț adus și Nedelcearu.Cred ca la un salariu de 20-25000 pe luna,nu ar refuza Steaua=FCSB.Hai Meme și Gigi sa va vedem daca sinteti în stare de aceste transferuri,dacă chiar doriți sa faceți echipa la Steaua

romeverest
romeverest  •  03 Iunie 2022, 18:19

Cine naiba ii mai intelege pe oamenii astia ?? Parca ieri se plangea ca ciobanul national i-a tras o teapa cu Miron !! Iarta-I Doamne ca astia nu au nicio treaba cu fotbalul !!

vasileroaita
vasileroaita  •  03 Iunie 2022, 17:58

Nu s-a saturat Iftime de tzepele lui Becali?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează