FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

FCSB. Acord în Liga 1: Gigi Becali îi lasă 3 jucători împrumut lui Mircea Rednic!

Gigi Becali îi împrumută 3 jucători lui Mircea Rednic
Gigi Becali îi împrumută 3 jucători lui Mircea Rednic

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 15:39

Politehnica Iași a anunţat că a extins împrumuturile a trei jucători de la FCSB până la finalul sezonului. 

Fotbaliștii pe care antrenorul Mircea Rednic se va putea baza în continuare sunt:

  • Ştefan Târnovanu (20 de ani, portar)
  • Ovidiu Horșia (19, mijlocaș ofensiv)
  • Sorin Şerban (20, fundaș stânga)

FCSB. Gigi Becali îi împrumută 3 jucători lui Poli Iași

Cei trei erau împrumutaţi până pe 30 iunie în Moldova. „Roș-albaștrii” și-au dat azi acceptul pentru a extinde dreptul de joc la Poli al tinerilor fotbaliști până la începutul lunii august, când ar urma să se încheie play-out-ul și să se dispute barajul pentru Liga I. 

Horșia și Şerban fuseseră împrumutaţi din vara trecută de FCSB la Politehnica. Târnovanu a fost lăsat în Copou după ce a fost cumpărat de bucureșteni de la ieșeni, cu 200 000 de euro, în septembrie 2019. 

Mircea Rednic visa și la Harlem Gnohere

Harlem Gnohere (32 de ani), atacantul lui FCSB, a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali, iar francezul era pe placul lui Rednic, care-l voia la Iași.

„Am o ofertă pentru Gnohere. Mi-a spus Mircea Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el”, a declarat Becali. Cel mai probabil, discuțiile s-au oprit, întrucât moldovenii nu-și permit să plătească o sumă atât de mare pentru un jucător.

Citește mai multe știri din Liga 1:

LPF a anunțat cel mai bun „11” format din fotbaliști din Liga 1 fără titlu » Ianis Hagi și N'Doye, prezenți în Dream-team-ul fanilor

Încă un rival o ajută pe Dinamo! Răzvan Lucescu, membru de elită în DDB: „Sângele apă nu se face! Ăsta e doar începutul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  27 Mai 2020, 21:12

PE GNOHERE SE LUAU BANI CA LUMEA ÎN 2018, DUPĂ DUBLA CU LAZIO DIN CUPA UEFA! ÎL DĂDEAI ÎN EMIRATE SAU ARABIA SAUDITA, DAR CE ȘTIU EU AFACERI...AZI NU MAI IEI NIMIC PE EL!

3101575123247794
Alice Popa  •  27 Mai 2020, 17:46
Postat de corectu pe 27 Mai 2020, 16:42

Gnohere are 29 ani,greutate peste normal și în afară de forță nu are nimic.G.B.să-l dea gratis,penttru că bani nu are de unde să ia pe el.

A implinit 32 de ani in februarie. Dar, cu 500.000, Iasiul poate cumpara un fotbalist! Sau mai multi!

corectu
corectu  •  27 Mai 2020, 16:42

Gnohere are 29 ani,greutate peste normal și în afară de forță nu are nimic.G.B.să-l dea gratis,penttru că bani nu are de unde să ia pe el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează