FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Probleme la transfer » Clubul și Becali au bătut palma pentru 350.000 de euro, însă agentul vrea să blocheze mutarea: „Ești subordonat, nu stăpân!”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 14:27 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 15:01

Gigi Becali s-a înțeles cu Sepsi pentru transferul extremei Andrei Dumiter (22 de ani), dar mutarea poate fi blocată de agentul jucătorului, Cătălin Sărmășan. 

Sepsi și FCSB s-au înțeles pentru transferul lui Dumiter pentru suma de 350.000 de euro, 20% dintr-un viitor transfer și împrumutul unui junior eligibil pentru regula U21. 

„Ne-am înțeles cu FCSB! Totul e clar din partea noastră. Dacă Andrei bate palma cu FCSB, transferul e făcut. Dar, din câte înțelegem, există anumite probleme legate de impresarul lui Dumiter, care nu ar dori să-l lase acolo. Asta știm noi, mai departe nu avem ce face”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, pentru GSP.ro. 

Probleme la transferul lui Dumiter la FCSB

 De partea cealaltă, Gigi Becali e optimist că transferul se va face, în ciuda opoziție agentului Cătălin Sărmășan.

Băiatul e la București, din ce știu, și va semna. Tot aud și eu că probabil îl amenință (n.r. agentul jucătorului) cu nu știu ce clauze. Eu cred că va semna copilul. Să vină fără agent și gata! Agentul e subordonatul jucătorului, eu așa știu. Nu e stăpân! Poate e invers și nu știu eu”, a declarat Gigi Becali pentru Gazetă. 

Agentul lui Dumiter: „Jucătorul nu pleacă la FCSB”

Sursele Gazetei spun că Dumiter ar fi încă în vacanță în Bulgaria. Agentul Cătălin Sărmășan e ferm pe pozițiile anti-FCSB: „Andrei rămâne la Sepsi! Și nu, nu e la București”.

Probleme la transfer » Clubul și Becali au bătut palma pentru 350.000 de euro, însă agentul vrea să blocheze mutarea: „Ești subordonat, nu stăpân!”
Cătălin Sărmășan. Sursa foto: debanat.ro

Pare că de data asta șansele la transfer n-ar fi de partea celor de la FCSB. Dacă în cazul Alex Crețu fotbalistul a trecut peste dorința agentului și a semnat cu roș-albaștrii, acum impresarul lui Dumiter are un cuvânt mai greu de spus. Jucătorul este foarte atașat de agentul său, iar mutarea ar putea avea de suferit și din cauza faptului că Adrian Petre, reprezentat și el de Sărmășan, a plecat cu o imagine șifonată de la FCSB.

Ce-i propune FCSB lui Dumiter

Salariul lui Dumiter la Sepsi este de 4.500 de euro, iar saltul la FCSB i-ar putea dubla leafa. Din informațiile Gazetei, Gigi Becali e dispus să-i ofere 10.000 de euro lunar.  Faptul că plătește o sumă de transfer îl va determina însă pe patronul de la FCSB să aplice regula proprie, cu două contracte, unul de 5 ani, altul pentru încă doi, în caz că jucătorul confirmă.

100.000 de euroeste cota lui Dumiter pe transfermarkt

VIDEO Becali, detalii despre ofertele primite pentru Florin Tănase și Iulian Cristea

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, condamnată la TAS pentru „bullying, intimidare și presiuni psihologice”! Câți bani pierde clubul lui Becali

Agenți sub acoperire! Ies la iveală noi detalii despre situația hilară de la FCSB: cine conduce de fapt staff-ul și care e rolul lui Todoran

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
apparte27
apparte27  •  08 Iunie 2021, 20:46

Sărmășan, stelist 200%, este și agentul lui Sorescu și Oaidă!

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Iunie 2021, 19:09
Postat de sadikul___ pe 08 Iunie 2021, 17:26

Sa vezi dincolo la cei mai mari ziaristi din lume ...dispar si conturile ...zici ca este triunghiul brazilor din vaslui ..

De ce brazi ma, ca la Vaslui e plin talciocul de bermude...

sadikul___
sadikul___  •  08 Iunie 2021, 17:26
Postat de moshul.cu.sacul.plin pe 08 Iunie 2021, 15:24

Nedeleo, de ce DISPAR postările (ce-i drept, incomode) ale dinamoviștilor????

Sa vezi dincolo la cei mai mari ziaristi din lume ...dispar si conturile ...zici ca este triunghiul brazilor din vaslui ..

Vezi toate comentariile (18)
Comentează