FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB. Atac dur la adresa lui MM Stoica: „Maimuțăreli! A revenit cu lucruri nespecifice fotbalului”

MM Stoica, la finalul meciului cu Dinamo. foto: GSP
MM Stoica, la finalul meciului cu Dinamo. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 10:27 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 11:16

Valeriu Răchită (50 de ani), fost jucător la Steaua și Petrolul Ploiești, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui MM Stoica, cel care recent a fost instalat într-o funcție oficială la FCSB. 

  • CONTEXT: Mihai Stoica a fost numit în zilele trecute președinte al Consiliului de Administrație al FCSB. Ocuparea celei mai importante funcții din club nu l-a împiedicat să facă scandal în derby-ul cu Dinamo (3-2): și-a înjurat adversarii, a plâns, l-a criticat pe arbitru pe Facebook în timpul meciului. 

„Nu sunt de acord cu acele maimuțăreli ale lui Mihai Stoica. A revenit după retragerea lui Gigi Becali, dar a revenit cu lucruri nespecifice fotbalului. Mă uitam la United - Tottenham, dar nu l-am văzut pe Mourinho să facă așa. Respectă-ți adversarii, nu știi când ajungi în partea cealaltă”, a declarat Vivi Răchită, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Mihai Stoica și Cosmin Contra au trăit intens derby-ul de pe Arena Națională. Camerele TV i-au surprins cu nervii întinși pe toată durata partidei. Cei doi au explodat la final, pe drumul către vestiare. Din informațiile GSP.ro, cei doi și-au adresat cuvinte grele, iar lucrurile au degenerat. Antrenorul lui Dinamo și oficialul de la FCSB s-au certat și în timpul partidei, una în care MM a fost surprins plângând după golul trei reușit de echipa sa. 

FCSB - DINAMO 3-2. Administrator-huligan » Vechiul MM a revenit oficial în Liga 1: a făcut iar scandal

Vivi Răchită: „Am spus de 9 ani că Radu Petrescu nu simte jocul”

Vivi Răchită a vorbit și despre marile erori de arbitraj din meciul FCSB - Dinamo 3-2, criticându-l pe Radu Petrescu (37 de ani), arbitrul care a făcut praf Derby-ul: „Din păcate, omul în negru a avut un rol important în desfășurarea derby-ului. Eu am spus de 9 ani că acest arbitru nu simte jocul, nu știe că conducă jocul spre un deznodământ normal”.

+34 FOTO

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP. De ce FRF și LPF sunt complici la JAFUL arbitrilor din Liga 1: 3 ani de când am primit undă verde pentru VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri!

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (45)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  05 Octombrie 2020, 20:06

Din răchită se făceau coșuri!

10218579810875154
Radu Teaca  •  05 Octombrie 2020, 19:11

Macar Rachita a jucat in divizia A si in cupele europene , pârnaișul Meme e un maimuțoi venit din afara fenomenului fotbalistic ... meme a jucat fotbal doar în curtea scolii, a antrenat echipa de pitici a lui f.c. maidanul cu dragoste si a arbitrat in campionatul comunal.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează