FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ / FOTO FCSB a învins FRF? Betano e noul sponsor al roș-albaștrilor!

Articol de , - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 20:54

Betano a devenit noul sponsor al lui FCSB! Roș-albaștrii au jucat în meciul cu CFR Cluj primul meci cu noul sponsor pe spate. 

Vicecampioana a semnat un contract de sponsorizare cu Betano, iar în conturile clubului vor intra 800.000 de euro în fiecare an  

Prima victorie importantă a lui Gigi Becali în fața forului condus de Răzvan Burleanu! După 4 luni în care roș-albaștri au cerut Federației Române modificarea ROAF pentru ca mai multe echipe să aibă același sponsor, acest lucru s-a întâmplat într-un final. 

Azi, pentru prima dată în acest sezon, jucătorii FCSB au ieșit pe teren cu noul partener al echipei, firma de pariuri Betano, pe tricouri. Logoul a apărut pe spatele tricourilor, în partea superioară, acolo unde până aseară era inscripționat numele fotbaliștilor.  

Oficialii greci au parafat un contract pe trei sezoane, iar din primele informații în conturile formației vor intra 800.000 de euro. Din anul 2017, Betano este sponsorul principal și al celor de la CS Universitatea Craiova, dar suma pe care oltenii o primesc este mai mică. Surse din piață susțin că în Bănie ajung doar 500.000 de euro. 

FCSB are și cel mai vechi sponsori din fotbalul românesc! Partener principal e City Insurance, al 4-lea cel mai important "jucător" pe piaţa firmelor de asigurări din România. Colaborarea a fost intermediată în septembrie 2013, când Becali era în închisoare, de către Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai buni prieteni ai patronului Stelei, din zona politică. 

City Insurance plătește 1,5 milioane de euro pe an, acesta fiind cel mai scump contract de sponsorizare din fotbalul românesc! 

În prezent, roș-albaștrii mai colaborează cu Bigotti, Medsana, DetalMed, Bucovina, Nike, Cedru și Kia. 

13.494 de case de pariuri stradalesunt în acest moment în România, conform unei cifre oferite ziarului de către Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

MATCH PREVIEW METALOGLOBUS - FCSB

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
spion_kop
spion_kop  •  22 Septembrie 2019, 23:44

Betano sunt aia cu reclama aia stupida cu penalty-ul filmat din 5 cadre? adica nu ma mira, macar de la blaturi nu erau curati banii, acum ii da Betano pe brazda.

vladut12
vladut12  •  22 Septembrie 2019, 22:29
Postat de Marian Pricop pe 22 Septembrie 2019, 21:28

Cautam de mult un motiv sa nu mai pariez prin ei. Acum a apărut unul solid.

Tu esti real mah? :)))))

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  22 Septembrie 2019, 22:25

Clonele din Mogoșoaia se iubesc la infinit

Vezi toate comentariile (5)
Comentează