FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // Răspunsul clujenilor după ce MM Stoica a declarat că CFR nu a meritat să câștige ultimul campionat

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 19:09

Mihai Stoica a lansat mai multe atacuri la adresa lui CFR Cluj în săptămâna premergătoare derby-ului din această seară. Oficialul stelist a pus la îndoială titulul cucerit de "feroviari" anul trecut și i-a satirizat pe aceștia pentru eliminarea rușinoasă suferită în fața lui Dudelange în play-off-ul Europa League.

Prin vocea oficialului Bogdan Mara, clujenii i-au răspuns în această seară lui MM.

"Am dominat sezonul de la un capăt la celălalt, chiar nu mai are rost să răspund. Sper ca jucătorii mei să demonstreze în continuare că au valoare și să câștige acest meci", a declarat Bogdan Mara, la TV Digi Sport.

"CFR nu merita să câștige titlul anul trecut, l-a câștigat după o eroare de arbitraj colosală"
Mihai Stoica, marți

  • FCSB - CFR Cluj se joacă azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Urmărește AICI partida dintre FCSB și CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vicol_vali
vicol_vali  •  23 Decembrie 2018, 10:07

MM este anti-Rapid si Dinamo. Cine sa-i sustina la un meci cu CFR din Bucuresti? Au fost maxim 100 de otelari la un meci de Champions League pe Arena Nationala... El daca este otelar sa sustina otelul. Are bani, are si fiica-sa.

485809194904413
Costel Tudor  •  22 Decembrie 2018, 22:51

Draga Bogdane , acest PUȘCĂRIAȘ , NU trebuie băgat in seama !!! Este cel mai TOXIC personaj din fotbalul românesc !!!

omanbiik
omanbiik  •  22 Decembrie 2018, 22:05
Postat de Michel Denn pe 22 Decembrie 2018, 21:37

La pauza am facut pariu ca FCSB termina in 9 ! Bizonul a luat un pumn in față și era să fie eliminat, la eliminarea lui Roman a fost ofside. Băi Gigi Becali, ești un prost că bagi bani în fotbal, lasă-i pe ăștia că banii lor sunt buni la FRF !

ce inseamna

Vezi toate comentariile (10)
Comentează