FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // Bogdan Vintilă, declarații halucinante: „E un punct câștigat. Bine că nu am pierdut!”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 22:00

Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a abordat o atitudine pozitivă după 0-0 cu Academica Clinceni, în ciuda jocului dezolant prestat de către roș-albaștri.

  • FCSB a ratat șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj la 3 puncte, după pasul greșit făcut de campioană în această rundă (0-0 cu Gaz Metan)

Clasamentul LIVE din Liga 1

„E un punct câștigat. Se adaugă în zestrea noastră. Decât deloc, e bine și așa. Se poate întâmpla orice, mingea e rotundă. Mulți vedeau partida câștigată dinainte. Nu am reușit să desfacem o apărare aglomerată.

Nu am reușit să marcăm, asta a fost. Șuturi la poartă am avut, dar în ultima treime am greșit ultima pasă. Asta e. Învățăm. Aceste jocuri ne fac mai puternici. E un lucru bun că nu am pierdut, totuși. Nu s-a terminat campionatul acum, mai sunt meciuri de jucat. Este adevărat că nu am mulțumit suporterii, însă pe termen lung ne dorim să ne atingem obiectivul în continuare”, a declarat Vintilă, la Look Plus.

+7 FOTO

„Au tras de timp, s-au așezat pe jos. Adversarii și-au folosit strategia pe care au dorit-o. Mergem mai departe. Urmează un alt joc, cel cu Dinamo, pe care trebuie să îl câștigăm. Vom discuta la sfârșitul campionatului. Se poate ca acest punct să ne facă pe noi campioni”
Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a închis telefonul în direct la GSP LIVE, când a fost întrebat de „blatul” FCSB - Clinceni

citește și:

Cronica meciului FCSB - Clinceni 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
daniaania
daniaania  •  11 Februarie 2020, 10:05

Vedeti daca nu sau dat la o parte Clinceni ? Nu au reusit mare lucru. Cand se face publicitate exagerata pe jucatorii lor, asta iese, o echipa modesta cu antrenor cu tot.

zorrozabal
zorrozabal  •  11 Februarie 2020, 10:01

Tzine de abecedarul meseriei, ca in public,"sa vezi partea plina a paharului"ca sa -ti ti-ii jucatorii aproape!Ca ce le-o zice el in vestiar dupa aceea,tzine... tot de abecedarul meseriei!

clujcampion
clujcampion  •  11 Februarie 2020, 09:48

Asta are mine si mai putina decat patronul lui.... si sub el vin geegeestii!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează