FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // Bogdan Vintilă, declarații halucinante: „E un punct câștigat. Bine că nu am pierdut!”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 22:00

Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a abordat o atitudine pozitivă după 0-0 cu Academica Clinceni, în ciuda jocului dezolant prestat de către roș-albaștri.

  • FCSB a ratat șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj la 3 puncte, după pasul greșit făcut de campioană în această rundă (0-0 cu Gaz Metan)

Clasamentul LIVE din Liga 1

„E un punct câștigat. Se adaugă în zestrea noastră. Decât deloc, e bine și așa. Se poate întâmpla orice, mingea e rotundă. Mulți vedeau partida câștigată dinainte. Nu am reușit să desfacem o apărare aglomerată.

Nu am reușit să marcăm, asta a fost. Șuturi la poartă am avut, dar în ultima treime am greșit ultima pasă. Asta e. Învățăm. Aceste jocuri ne fac mai puternici. E un lucru bun că nu am pierdut, totuși. Nu s-a terminat campionatul acum, mai sunt meciuri de jucat. Este adevărat că nu am mulțumit suporterii, însă pe termen lung ne dorim să ne atingem obiectivul în continuare”, a declarat Vintilă, la Look Plus.

+7 FOTO

„Au tras de timp, s-au așezat pe jos. Adversarii și-au folosit strategia pe care au dorit-o. Mergem mai departe. Urmează un alt joc, cel cu Dinamo, pe care trebuie să îl câștigăm. Vom discuta la sfârșitul campionatului. Se poate ca acest punct să ne facă pe noi campioni”
Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a închis telefonul în direct la GSP LIVE, când a fost întrebat de „blatul” FCSB - Clinceni

citește și:

Cronica meciului FCSB - Clinceni 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (29)
116129853263924
Gheorghe Bilciurescu  •  10 Februarie 2020, 22:46

Nu am vazut atatia prosti adunati la un loc precum cei de la fcsb nicaieri in lume..FEREASCA DUMNEZEU DE MANIA PROSTULUI!!!!!!!!!!!!!!!

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  11 Februarie 2020, 09:16

Este un om credincios,cu frică de Becali.Prin rugăciune și credință față de Becali,sigur "Domnul Becali"o să -i asculte rugăciunea și dacă face și un poste de 9 zile,doar cu telemea de oaie,titlul este ca și câștigat.

cj1960i
cj1960i  •  11 Februarie 2020, 07:48

C.F.R. 0-0 la Medias = pas gresit! F.C.S.B. 0-0 cu Clinceni = sansa ratata! GSP.RO ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează