FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO Ce surpriză! Eusebio Di Francesco, fostul antrenor al lui AS Roma, e prezent la meci + Giovanni, Pini Zahavi și tatăl lui Neymar au ajuns la stadion

Eusebio di Francesco, la sosirea pe Arena Națională // FOTO: Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Eusebio di Francesco, la sosirea pe Arena Națională // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 19:43

FCSB o înfruntă în această seară pe CS U Craiova, într-un duel din etapa a 3-a a play-off-ului. Partida atrage o multitudine de nume mari, care vor lua loc în lojele de pe Arena Națională.

UPDATE

Giovanni Becali și-a făcut apariția la stadion alături de controversatul Pini Zahavi, dar și alături de tatăl lui Neymar, starul lui PSG.

Știrea inițială

La stadion și-a făcut apariția pentru acest meci și Eusebio Di Francesco, 49 de ani, fostul antrenor al lui AS Roma. El a fost pe banca italienilor sezonul trecut, când aceștia au ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Italianul a acceptat invitația impresarului Pietro Chiodi, care la rândul lui va fi prezent la meci în această seară.

VIDEO cu apariția lui Eusebio di Francesco pe Arena Națională

Pini Zahavi vine la meci

La meci urmează să vină și Giovanni Becali, care a reușit să-l convingă și pe Pini Zahavi să urmărească partida. 

Controversatul Pini Zahavi se va afla într-o lojă VIP alături de tatăl lui Neymar. Și nu va fi singurul agent prezent la București.

Surse autorizate au precizat că la partidă și-au anunțat prezența impresari din Anglia, Italia și Franța.

Pini Zahavi e israelian, printre oamenii cei mai influenți din fotbal, implicat și în transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG. I-a mai reprezentat, printre alții, pe Carlos Tevez și pe Gonzalo Higuain, pe care l-a adus din Argentina la Real Madrid printr-un artificiu care a implicat un minuscul club elvețian, Locarno, din eșalonul secund. 

Tinerii sunt miza

Bucureștenii și oltenii se vor duela și la un capitol din care pot scoate milioane de euro pe viitor: jucătorii tineri. Și FCSB, și Craiova mizează pe puști extrem de interesanți în lupta la titlu: Man, Tănase, Coman vs Cicâldău, Mihăilă, Bărbuț.

FCSB

DENNIS MAN

Folosit de cele mai multe ori ca mijlocaş dreapta, Dennis, 20 ani, a contribuit la 11 dintre reuşitele bucureştenilor. A marcat șapte goluri, a dat trei pase decisive și are un penalty obţinut.

FLORIN TĂNASE

Atacantul de 24 de ani a fost cel mai periculos jucător al roș-albaștrilor. Intrările sale în careu au produs în dese rânduri panică printre adversari. A înscris de 8 ori, a oferit 5 pase decisive şi a scos 4 penalty-uri.

FLORINEL COMAN

„Mbappé de România" e cel mai bun marcator din acţiune dintre toţi fotbaliştii eligibili Under 21 în stagiunea curentă, 8 reuşite. De asemenea, fotbalistul de 20 de ani este un foarte bun executant de lovituri libere.

CSU Craiova

ALEXANDRU CICÂLDĂU

Titularizat adesea în linie cu Mateiu, Cicâldău a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. Totodată, e principalul responsabil cu fazele fixe din lotul lui Mangia. Are 2 goluri, 4 pase decisive, două penalty-uri obţinute.

VALENTIN MIHĂILĂ

Crescut în pepiniera proprie, jucătorul de 19 ani a debutat în acest sezon şi a avut evoluţii lăudabile, devenind important în sistemul gândit de tehnicianul italian. Şi-a trecut în cont 3 pase decisive şi a scos două penalty-uri.

CRISTI BĂRBUȚ

În vârstă de 23 de ani, Bărbuț este unul dintre cei mai rapizi fotbalişti din campionat, raidurile sale din banda dreaptă transformându-se de multe ori în ocazii de gol pentru juveți. Are două goluri, trei pase decisive, un penalty obţinut. 

Vezi și: Vocile Gazetei » Meciul FCSB - CS U Craiova, comentat live pe GSP de Cristian Geambașu, Cătălin Țepelin și Remus Răureanu: „Ar trebui să credem că asta este o decizie a antrenorului?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  01 Aprilie 2019, 01:51

Di Francesco a venit in Romania pt. a deveni secundul lui jiji in locul lui Teja.

mache01
mache01  •  31 Martie 2019, 22:59

pozele din articol sunt facute cu telefonul in buzunar?

1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  31 Martie 2019, 20:39

Asta este viața lor , sunt niște aranjori care au îngropat fotbalul românesc! Trebuiau sa aibă Interdicție de la instanța de judecata ca 25 de ani sa nu se mai ocupe de transfer de fotbaliști! Punct!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează