FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Denis Haruț fără secrete » Portretul noului transfer al roș-albaștrilor: ce hobby-uri are, ce carte recomandă + cine e modelul său în fotbal

Denis Haruț și Darius Olaru vor fi colegi la FCSB / Sursă foto: GSP +49   FOTO
Denis Haruț și Darius Olaru vor fi colegi la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 07:43 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:01

Denis Haruț (21 de ani), noul transfer al celor de la FCSB, a explicat într-un interviu acordat Gazetei în luna noiembrie care sunt principalele sale calități, ce hobby-uri are, dar și pe cine consideră modelul său în fotbal. 

  • FC Botoșani primește 700.000 de euro în schimbul lui Denis Haruț. În același timp, moldovenii păstrează 20% dintr-un eventual viitor transfer.
  • Denis Haruț poate evolua atât în dreapta apărării, cât și ca fundaș central, iar Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că îl va utiliza în centrul defensivei.
  • Denis Haruț ar putea debuta la FCSB în primul meci al roș-albaștrilor din retur, care va avea loc vineri, 15 ianuarie, în compania Astrei. 

Noua achiziție a lui Gigi Becali pare să fie tipologia fotbalistului muncitor, căruia nu-i place să apară în lumina reflectoarelor. Spre deosebire de alți tineri de vârsta lui, nu cluburile de noapte îi fac cel mai mult cu ochiul, ci partidele de FIFA și pescuit alături de amici. Nici lectura nu e ignorată de Haruț. 

Denis Haruț: „Citesc cărți de dezvoltare personală”

„Îmi place să merg la pește, mă relaxează. Din păcate, nu prea am timp pentru așa ceva. De când am venit la Botoșani am mers o singură dată. Am folosit sculele unui amic. Cea mai mare pradă prinsă n-a fost o balenă, nu vreau să exagerez cu povești pescărești!, ci un pește pe la 7-8 kilograme”, spune fundașul bănățean. 

Explică apoi cu ce-și mai umple timpul liber: „Joc FIFA cu prietenii, mai stăm la povești, citesc în special cărți de dezvoltare personală sau motivaționale. Una care mi-a rămas în minte se numește «Fă-ți patul!», a fost scrisă de un fost soldat american și explică de ce pentru a ajunge mare trebuie să îndeplinești întâi sarcini mici. E un volum despre felul în care detaliile contează în viață”, a spus Haruț, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor

Denis Haruț și principalele sale trei calități: „Inteligență, plasament, bun pasator”

Fundaș dreapta e postul pe care am cea mai mare experiență. Totuși, ca junior am evoluat și stoper, și fundaș stânga, și mijlocaș central, și mijlocaș dreapta..

Care ar fi primele mele trei calități? Inteligență, plasament și bun pasator. Când eram mic, mă simțeam atras și de ofensivă. Aveam o viteză bună. La un moment dat, am avut o explozie de creștere, mi-am mai pierdut din stilul fâșneț și m-am tot retras până în apărare. Nu poți să le ai pe toate în viață!

În urmă cu 10 ani, îl aveam model pe Ronaldo. Acum aș spune Sergio Ramos, care a fost dintotdeauna un lider, chiar și la începuturile carierei sale la Madrid.
 - Denis Haruț, fundaș FCSB, în noiembrie 2020

FCSB, sponsorul numărul 1 pentru FC Botoșani

FC Botoșani a ajuns ieri după-amiază la un acord cu FCSB pentru transferul lui Denis Haruț (21 de ani) la gruparea condusă de Gigi Becali. Dacă nu s-a putut cu Andrei Chindriș și cu Mario Dugandzic, roș-albaștrii l-au luat pe fundașul multifuncțional, care poate evolua și în banda dreaptă, dar și în poziție centrală. Moldovenii au făcut din nou o afacere foarte bună. Și tot cu Gigi Becali.

În ultimii 4 ani, s-au perfectat 7 transferuri pe ruta Botoșani - FCSB, după cea de ieri cu Haruț, iar Iftime a făcut milioane bune

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea partidei FCSB - Astra Giurgiu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Denis Haruț a semnat cu FCSB: „Argăseală a ținut la toate, și la preț, și la procente”

Dănuț Lupu, comparație pe placul lui Gigi Becali: „Moruțan îmi place mai mult decât Ianis, dar nu a primit încrederea lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aius
aius  •  10 Ianuarie 2021, 23:54

Te-ai cam grabit,*** becaliot !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează