FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // Cum l-a motivat Liviu Ciobotariu pe Denis înainte de derby: „I-am amintit ce înseamnă Cătălin Hîldan!”

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:06

Liviu Ciobotariu (48 de ani) a dezvăluit cum și-a motivat fiul, pe Denis Ciobotariu (21 de ani) înainte de derby-ul cu FCSB, scor 1-1.  

Acesta este selecționerul Libanului și pregătește deja meciul pe care îl are joi cu Turkmenistan, dar asta nu înseamnă că a uitat de echipa lui de suflet, Dinamo.  

Tehnicianul a vorbit cu fiul său, Denis, înainte de Derby-ul României, în care fundașul a marcat și l-a montat pe acesta. Ciobi senior dezvăluie ce a vorbit cu fiul său și ce simte după ce acesta a marcat în cel mai important meci din fotbalul românesc. 

- Domnule Ciobotariu, Denis a marcat împotriva FCSB-ului. Ce simțiți? 

- Am un puternic sentiment de mândrie, dar și de satisfacție ca dinamovist. Mândrie de părinte al cărui copil are reușite, vă dați seama. Mi-a plăcut și jocul prestat de Dinamo, a fost unul bun. 

- Ați discutat cu fiul dumneavoastră înainte de meci? 

- Normal, întotdeauna o facem, înainte de fiecare meci. Singura dată când nu am vorbit a fost când antrenam eu Botoșaniul și am avut meci direct. 

„I-am amintit de Hîldan și de spiritul lui Dinamo!”

- Ce i-ați spus? 

- Eu la probleme tactice nu mă băg, nu-mi permit pentru că antrenorul lui trebuie să îi spună ce vrea de la el și ce trebuie să facă. Însă am încercat să-l mobilizez puțin, să-l motivez. I-am reamintit ce înseamnă Cătălin Hîldan pentru noi, dinamoviștii. El a fost crescut în acest spirit de învingător care se regăsește la Dinamo și i-am spus să nu uite cum s-a format. 

- Cât de important este acest gol pentru Denis? 

- Una este să marchezi într-o partidă normală și alta este să marchezi în cel mai mare Derby al României, la doar 21 de ani. Acest gol a făcut fericită toată suflarea dinamovistă. Este mare lucru să marchezi cu Steaua la 0-0, într-un moment foarte important al jocului. 

„Fundaș de bandă e mai greu!”

- Deși la bază este fundaș central, Denis joacă în ultima vreme în bandă. Este un dezavantaj? 

- Eu cred că poate fi un avantaj pentru cariera lui pentru că în fotbalul modern se caută jucători polivalenți care pot evolua pe mai multe posturi, cu toate că din punctul meu de vedere, în bandă e mult mai dificil decât fundaș central. El știe mai bine pe ce posturi poate juca, în funcție de ce îi cere antrenorul. 

„A fost un adevărat Derby care s-a ridicat la nivelul istoriei. Mi-au plăcut ambele formații. Cred că a fost ceea ce așteptau suporterii” - Liviu Ciobotariu, selecționer Liban 

Denis Ciobotariu, după primul gol într-un derby: „Mi-am îndeplinit un vis”

4 goluriîn 55 de meciuri a marcat Liviu Ciobotariu pentru Dinamo, în Liga 1

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Poliția FCSB! Secretul principal: cum au reușit Bogdan Vintilă și Narcis Răducan să repare echipa în timp record

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cornelconasu
cornelconasu  •  07 Octombrie 2019, 12:52

Ciobi jr, are un singur atu și anume înălțimea ! După mine este lent, cu o tehnică precară pentru un fundaș de bandă și ...nu știe să centreze nici de pe loc nici din mișcare(că din viteză nu se pune problema!) În fiecare meci face greșeli mari și datorită plasamentului prost ! Gabriel De Moura este peste el pe acest post , nu știu de ce nu joacă, ar ajuta echipa pe faza ofensivă !

powerdinamo
powerdinamo  •  07 Octombrie 2019, 11:07

A facut Fl.Coman ce a vrut cu el la golul ***-ului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  07 Octombrie 2019, 09:55

Ciobi jr chiar a jucat foarte bine in meciul asta, in afara de gol s-a mai remarcat in multe alte faze, mai ales la trecerea aia spectaculoasa din a doua repriza. Bravo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează