FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu a picat testul lui Gigi Becali: „Ne-au distrus”

Articol de - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 14:00 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 19:07

Gigi Becali, patronul FCSB, e dezarmat după meciul cu FC Voluntari din perspectiva în care CFR Cluj a arătat contra revelației din Ilfov.

FC Voluntari a pus mari probleme FCSB-ului (0-0). Săptămâna trecută, ilfovenii cedau spre final în deplasarea cu CFR Cluj (0-1).

Gigi Becali: „CFR Cluj a distrus Voluntari, Voluntari a distrus FCSB”

„Eu aici am vrut să văd diferența. Ce a jucat CFR cu Voluntari și ce am jucat noi cu Voluntari... Păi, CFR i-a distrus! Iar Voluntari ne-a distrus pe noi! 

Au avut ocazii, în repriza a doua a fost mingea la ei, asta e diferența. CFR a ținut mingea, noi nu putem să o ținem”, a declarat azi Becali la ProX într-o tiradă caracteristică erei în care roș-albaștrii aveau A1 doar cu numele.

Parametrul FC Voluntari: CFR Cluj, mai bună decât FCSB

Chiar dacă FC Voluntari a capitulat contra CFR-ului abia în minutul 89, datele partidei din Ardeal diferă cu mult față de ce s-a întâmplat aseară pe arena „Anghel Iordănescu”.

În afara rezultatului final, CFR a evoluat per ansamblu mult mai bine decât FCSB contra formației pregătite de Liviu Ciobotariu:

  • CFR a avut de 3 ori mai multe ocazii decât FCSB;
  • La șuturi spre și pe poartă, campioana o zdrobește într-o comparație directă pe trupa lui Edi Iordănescu;
  • Inclusiv la posesie, capitol la care, de regulă, echipele lui Dan Petrescu nu excelează, clujenii au fost superiori roș-albaștrilor;
  • Iar Indexul InStat, parametrul suprem care ține cont de toate statisticile relevante din timpul unei partide, o indică net pe CFR drept echipa mai puternică.
CFR ClujPARAMETRU*FCSB
6ocazii2
25 (5)șuturi (pe poartă)9 (1)
582 (81%)pase (reușite)565 (83%)
43%dueluri câștigate45%
60%posesie 53%
7cornere3
242index InStat219

*vs. FC Voluntari

8 punctesunt între CFR Cluj și FCSB la finalul turului

Am venit după puncte aici. Ne așteptam la un meci greu, Voluntari este o candidată la play-off. A fost a cincea deplasare pentru noi. E greu, un consum mare. Ne așteptam să suferim. Am avut teama să nu pierdem din energie în repriza a doua, ceea ce s-a și întâmplat. Adversarul a fost mai proaspăt și mai dinamic în partea secundă. 

Venim după o perioadă grea, după o deplasare la Farul. Nu am reușit să avem prospețimea necesară care să ne ajute să ducem jocul până la final. Avem două săptămâni de pauză acum, încercăm să ne regenerăm. Să aducem jucătorii care au avut COVID la un nivel bun

Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Gabi Tamaș, după FC Voluntari - FCSB: „Am făcut un meci bun, ne bucurăm că nu am pierdut”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Budescu, ținta lui Becali după meciul cu FC Voluntari: „Dai exterioare? Din vară pleacă! Ce să fac cu el?”

Ilie Dumitrescu îl critică pe Edi Iordănescu: „E o premieră negativă pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează