FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Meciul care-i decide viitorul! Gigi Becali stabilește sâmbătă dacă-l cumpără pe Cristi Manea: „Să vedem, tată, dacă merită 2 milioane”

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 21:43

Fundașul dreapta Cristi Manea, 22 de ani, va fi titular cu Voluntari - FCSB, iar Gigi Becali va lua decizia în privința transferului definitiv al acestuia după partida din week-end. 

  • FC Voluntari - FCSB se va juca sâmbătă, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport 

Singurul jucător român din echipa Campionatului European de la tineret e rezervă de lux la FCSB! Campion al României cu CFR Cluj, Cristi Manea a ajuns în această vară la FCSB, iar Gigi Becali spera să dea marea lovitură. Doar că prestațiile excelente ale lui Vali Crețu au dat toate planurile peste cap. Acum însă, Vali e suspendat, iar Manea va începe din primul minut cu Voluntari. „Acum să vedem, tată, dacă merită să-l transferăm definitiv”, le-a transmis Becali celor din staff. 

Manea e împrumutat de la Apollon Limassol pentru un sezon și FCSB ar trebui să plătească două milioane de euro în vara anului viitor ca să-l păstreze definitiv. Patronul a explicat de ce Manea nu a primit mai multe șanse până acum.

„Ce pot să îi fac eu lui Manea? Vintilă mi-a spus că nu poate să îl scoată din echipă pe Crețu pentru că este peste Manea. Acum are șansa să demonstreze ce poate pe partea dreaptă, cu Voluntari. Crețu e suspendat, să joace și vom vedea dacă îl voi transfera definitiv”, a spus Becali pentru ProSport.

Cu un singur meci ca titular în Liga 1 și doar 74 de minute jucate, plus două partide în Cupă, situația actuală nu pare să justifice o investiție atât de mare! Din iunie, fundașul de 22 de ani a bifat patru partide la Euro sub 21 de ani, una în Cupa României și una în campionat, iar Derby-ul încheiat 1-1 cu Dinamo e singurul în care a jucat pentru FCSB. 

Nici Bogdan Vintilă nu e încântat de prestația fotbalistului său: „Nu are ritm pentru 90 de minute. Să se antreneze cât mai bine și vom vedea... Nu mă interesează salariul jucătorului. Pentru mine, că ai 1 leu sau ai 100, trebuie să dai randamentul maxim!”. 

Cum poate arăta FCSB cu Voluntari: Bălgrădean - Cr. Manea, I. Cristea, Planic, Panțâru - Oaidă, Ov. Popescu, Fl. Tănase - Man, Gnohere, Fl. Coman 
 

4 milioane de euroe cota de piață a lui Cristi Manea, cea mai bună din întreaga sa carieră de profesionist

„Cu Dinamo a dormit pe teren? Vintilă mi-a spus că Manea nici n-ar rezista 90 de minute acum și nu poți să schimbi fundașul dreapta, nu e un post pe care să folosești un jucător care nu e capabil să reziste într-un meci întreg” 
Gigi Becali, patron FCSB 

„Oamenii de aici m-au vrut şi au avut încredere în mine şi eu merg cu cine are încredere în mine. Sincer, putem lua şi campionatul, şi Cupa. Este lung campionatul și oricum în play-off se va decide. Au fost variante să semnez şi în străinătate, dar nu mi-au convenit mie, pentru că mă trimiteau în liga a doua şi eu le-am spus că nu consider că sunt jucător de liga a doua” 
Cristian Manea, fundaș FCSB 

Match Preview Voluntari - FCSB

Face show în viața personală 

După finalul Europeanului, Manea a bifat o nouă cucerire. Irina Deaconescu face parte din topul vloggerițelor din România, având mare succes în domeniul său. Tânăra originară din Bumbești Jiu are peste 500.000 de subscribers pe YouTube și aproape 600.000 de fani pe Instagram. În spatele acestor numere se află însă o poveste tulburătoare. Chiar în primul său vlog postat pe YouTube, ea a povestit că a făcut videochat când era elevă în clasa a XII-a pentru că avea nevoie disperată de bani.  (Vezi AICI o galerie FOTO cu superba Irina)

Vezi și:  

GSP LIVE // Cum se aleg antrenorii la FCSB „M-am întâlnit cu Becali într-un schit, l-am cunoscut și pe Arsenie Papacioc” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
100002473541087
Danut Ognean  •  28 Noiembrie 2019, 11:12

fcsb o va fura la voluntari

paul101089
paul101089  •  28 Noiembrie 2019, 10:31

Care "echipa a Campionatului European de la tineret"? Sper ca nu te referi la echipa ideala, pe care chiar voi la GSP ati prezentat-o (https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/romania-u21-george-puscas-in-echipa-ideala-de-la-euro-2019-571100.html). Echipa ideală de la EURO 2019: Nubel (Germania) - Klostermann (Germania), Tah (Germania), Vallejo (Spania), Henrichs (Germania) - Ruiz (Spania), Dahoud (Germania) - Olmo (Spania), Waldschmitt (Germania), Ceballos (Spania) - Puşcaş (România)

kyil
kyil  •  28 Noiembrie 2019, 10:28

abureli, ciobansaul vrea sa-i scada pretul pentru a-l putea cumpara cu 500k maxim si apoi sa il vanda el pe 2mil. Nu ai cum sa-i compari ..pe cretu l-a facut pachet un anonim de la guimaraes pe cand manea i-a facut fata lui maddison sau oztunali...doar ca era nepregatit la inceput ...fara meciuri in picioare , pe cand cretu e pe stilul banel, mult suflet, multa alergare dar ineficienta pentru fotbal

Vezi toate comentariile (44)
Comentează