FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // MM Stoica s-a întors la FCSB! Gigi Becali și-a trimis bodyguarzii ca să le impună ultrașilor pacea

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 14:28

Mihai Stoica, 54 de ani, lucrează din nou pentru FCSB, deocamdată neoficial, după ce și-a anunțat plecarea de la club, în luna august.

Surse GSP din cadrul clubului roș-albastru au dezvăluit că Mihai Stoica a venit în ultimele două zile baza FCSB din Berceni și s-a implicat în treburile clubului. 

Pentru moment, Gigi Becali nu dorește să facă un anunț oficial. Patronul echipei se teme de o reacție negativă a fanilor. În trecut, aceștia s-au bucurat de plecarea lui MM și de venirea lui Narcis. 

Totuși, Becali lucrează la o împăcare între Stoica și fani. Omul de afaceri și-a trimis bodyguarzii în peluză să discute cu suporterii și să le transmită că Mihai Stoica nu trebuie contestat, pentru că are o problemă de familie și trebuie ajutat.

Astfel, MM va continua cel puțin în următoarea perioadă să fie o prezență discretă la club, în calitate de consilier al lui Becali. 

Sursele GSP dezvăluie că, deși și-a anunțat plecarea în august, MM Stoica a semnat rezilierea contractului abia în octombrie. Prima dată, Stoica a fost manager general, în perioada 2002 - 2007. Ulterior, a revenit la echipă în 2010.

Fanii nu-l vor pe MM 

La începutul lunii noiembrie, 23.755 de cititori ai Gazetei Sporturilor au răspuns la întrebarea „Îl vrei pe Mihai Stoica înapoi?”.  

Doar 18% dintre aceștia au oferit un răspuns favorabil, adică 4.179 de persoane.  Restul de 19.613 de votanți, adică 82% dintre respondenți, au decis că „e mai bine ca Mihai Stoica să continue pauza”. 

Jucătorii l-au cerut înapoi

„Jucătorii mi-au dat mesaje: «Întoarce-te!» sau «Întorceți-vă!»”, spunea Mihai Stoica la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în 10 octombrie.

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

Vezi și:

VIDEO UPDATE Gigi Becali, audiat două ore la DNA: „Suntem în post și dracii nu stau” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Superliga
Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Superliga
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (57)
rjka
rjka  •  20 Noiembrie 2019, 11:42

Ha ha care ultrasi ma cetațeni aia din peluza roșalbastra ,auto intitulati *** ,pardon pra , pai acolo îi regasiți pe bisnitari de bilete si cei care sau vandut lui jiji ,pai normal ca si-a trimis jiji bodyguarzi in peluza ,de fapt bodyguarzi lui jiji conduc acolo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariusdennis
mariusdennis  •  20 Noiembrie 2019, 11:20

Bun asa, tamplaru' si mache manivela vor face performanta impreuna, schimband mainile ????????

octavianus
octavianus  •  20 Noiembrie 2019, 10:47
Postat de Geri Sorin pe 19 Noiembrie 2019, 18:31

«Întoarce-te!» sau «Întorceți-vă!»”,jucatorii te trimiteau inapoi in puscarie,nicidecum inapoi la echipa

oare unde a mai auzit *** asta cu "intoarce-te" ? :))) cred ca i-a trezit amintiri de la dus cand se apleca dupa sapun :)))) si uite ca s-a intors :)))) si jiji se pare ca se intoarce ca tocmai a avut primul interviu "de angajare" la DNA.....sigur ia postul la poarta alba si il scoate gica iar la treaba prin curte.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează