FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 0-2

Gigi Becali a intrat în direct, după FCSB - Farul: „E debandadă la noi! MM și Petrea NU m-au ascultat” » Atacă dur doi jucători: „Edjouma ne-a mâncat meciul. Coman nu mai poate juca”

FCSB - Farul 0-2. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct imediat după meciul de pe Arena Națională
FCSB - Farul 0-2. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct imediat după meciul de pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 23:30 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 23:54

FCSB - Farul 0-2. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct imediat după meciul de pe Arena Națională. Finanțatorul vicecampioanei i-a criticat dur, printre alții, pe Malcom Edjouma și Florinel Coman, a precizat că nu crede că mai are șanse la titlu și a dezvăluit că Toni Petrea și MM Stoica nu i-au respectat o rugăminte de ordin tactic.

„E cam terminată lupta la titlu! Ești dezamăgit când pierzi campionatul și ești la egalitate cu liderul, dar acum au fost 10 puncte de CFR, nu ne-am apropiat deloc de ei. În plus, jucătorii nu înțeleg un lucru. E debandadă la noi! Toți driblează la noi! Nu pasăm! Tănase se învârte pe loc...

Au poziții de pasă, se mișcă bine, dar nu pasează. Ăsta era un meci de câștigat, știam că Farul nu se închide. Aveam spații, puteam să câștigăm dacă jucam colectiv și pasam. Putea să fie vreo 4 sau 5-0 pentru ei. Avem un singur jucător la ora asta, Tavi Popescu. Doar cu el nu poți câștiga campionatul, n-ai cum”, a declarat Becali la „Digi Sport Special”.

Nici Hagi nu o credea așa de slabă pe FCSB: „Vă dezvălui ce le-am spus jucătorilor”
FCSB - Farul 0-2
Nici Hagi nu o credea așa de slabă pe FCSB: „Vă dezvălui ce le-am spus jucătorilor”

Nu putem să plătim la academie 150.000 de euro pe lună cu 30 de antrenori. O să fie 10 antrenori. Facem o selecție de elită și la revedere. Ce, am înnebunit?! Dădeam bani, dar dacă aveam rezultate. Restrângem bugetul, altfel ajung și eu ca Rapid, Dinamo. Acum trebuie să vedem, scap de cine pot
Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali, după FCSB - Farul: „Din cauza lui Edjouma am pierdut meciul”

Din cauza lui Edjouma am pierdut meciul ăsta. Nu era pe nicăieri. Pasa numai în spate. De fapt, nici nu era pe teren! Se încurca în minge. Mi-a spus Petrea că Edjouma e foarte obosit din cauza adaptării, face alte antrenamente decât la Botoșani”, a mai spus Becali.

Dumitru Dragomir, verdict după FCSB - Farul 0-2: „Ei doi sunt de vină! Acolo pierde Steaua titlul”
FCSB - Farul 0-2
Dumitru Dragomir, verdict după FCSB - Farul 0-2: „Ei doi sunt de vină! Acolo pierde Steaua titlul”

Gigi Becali, despre...

  • Olaru, Oaidă, Vali Crețu și Șut, jucătorii răciți din lot: „Eu de ce nu fac gripă? Că mă îmbrac. E vorba și despre profesionalism. Dacă ieși afară după duș, e clar că există virusul și îl iei! La mine de ce nu e virusul? Că am grjiă!”
     
  • Tavi Popescu: „I-am rugat pe Petrea și pe MM. Le-am zis să bată Tavi Popescu loviturile libere din stânga. Eu am spus, eu am auzit! I-am zis lui Tănase să ia mingea și să i-o dea lui Tavi Popescu, dar ce să se bage el... că are 30.000 de euro pe lună, nu-l mai interesează”
     
  • Florinel Coman: „Nu mai poate să joace fotbal. I-am zis să nu mai bată lovituri libere, că dă pase la portar. Probabil nu-l mai țin picioarele. E chestie de seriozitate. Trebuie să te antrenezi ca lumea. Trebuie să suferi la fotbal! El nu vrea suferință. O să se lase de fotbal ca... nu vreau să dau nume, să nu jignesc lumea”
     
  • Keșeru: „Nu mă interesează pe mine că plânge el. O fi sentimental, pentru că a avut clipe frumoase aici. Dar nu mai poate nici el!”

VIDEO. Gică Popescu, prima reacție după FCSB - Farul 0-2:

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Farul

+20 FOTO

Cum stau FCSB și Farul în clasament

Citește mai multe știri despre FCSB - Farul:

Imaginea specială apărută pe cubul Arenei Naționale și la vestiare înainte de FCSB - Farul
FCSB - Farul
Imaginea specială apărută pe cubul Arenei Naționale și la vestiare înainte de FCSB - Farul
FCSB e mereu KO la pauză! Roș-albaștrii au continuat seria șocantă din 2022
FCSB - Farul
FCSB e mereu KO la pauză! Roș-albaștrii au continuat seria șocantă din 2022

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (69)
fairplayromania
fairplayromania  •  28 Februarie 2022, 21:01

Nea Gigi , din ăla tare ....acum esti ăla moale... toti te păcălesc. Ti-am mai zis dar nu m-ai crezut..... Dar continui.... dacă îţi place...

192486884818821
Mihnea Ilie  •  28 Februarie 2022, 12:23
Postat de legio.sud pe 28 Februarie 2022, 07:58

Are talent dar i s-a urcat in capul ăla de pisoi opărit … și nu - l poate duce !

Corect. Are talent. Mușchi pune numai afară. Cu Hagi a fost la fel. Ați uitat. S, a,, împlinit,, muscular când a plecat la Brescia.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  28 Februarie 2022, 12:17

Asta e rezultatul atunci când un neavenit, chiar dacă are bani, se substituie unui antrenor. Păcălici ăsta, se păcălește singur de ani de zile. Își merită soarta!!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează