FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-1

Ilie Dumitrescu, încântat de un fotbalist de la FCSB: „Are un fler extraordinar!”

Ianis Stoica finalizează în FCSB - FC Botoșani // foto: GSP +17   FOTO
Ianis Stoica finalizează în FCSB - FC Botoșani // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 08:26 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 08:32

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu (52 de ani) l-a lăudat pe Ianis Stoica (18), jucător cu gol și pasă decisivă în meciul dintre FCSB și FC Botoșani, scor 3-1.

Tânărul atacant al FCSB-ului a făcut diferența în meciul cu FC Botoșani din etapa 16 a Ligii 1. Introdus pe teren în minutul 69, la 0-1, internaționalul de tineret a marcat golul prin care FCSB a intrat în avantaj în minutul 86. El a anticipat foarte bine o centrare a lui Constantin Budescu, a tâșnit din spatele fundașilor adverși și a finalizat simplu, din câțiva metri.

Ulterior, în prelungiri, Stoica l-a servit pe Florin Tănase, care a stabilit scorul final al meciului, 3-1. Două contribuții decisive în aproximativ 25 de minute petrecute pe teren.

Notele GSP după FCSB - FC Botoșani » Toni Petrea are 3 „corigenți”
FCSB - FC BOTOȘANI 3-1
Notele GSP după FCSB - FC Botoșani » Toni Petrea are 3 „corigenți”

Prestația lui Ianis a adus laude din partea analistului Ilie Dumitrescu. Fostul fotbalist i-a remarcat și pe Octavian Popescu și Florin Tănase, dar și pe Budescu și Valentin Gheorghe pentru execuțiile lor cu efect pe tabelă.

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Ianis Stoica după FCSB - FC Botoșani: „Fler extraordinar”

„FCSB a jucat foarte bine în repriza a doua. Mi-au plăcut mult Octavian Popescu și Tănase. S-a văzut cât de mult contează să ai o bancă valoroasă, au intrat Ianis Stoica, Budescu și Valentin Gheorghe. Centrarea lui Budescu de la golul de 2-1 este o centrare de excepție.

Copilul ăsta, Ianis Stoica, are un fler extraordinar, apare foarte bine la finalizare. La golul de 2-1 a apărut foarte bine pe colțul scurt și a deviat în poartă. FCSB a lăsat câteva spații, dar dacă nu profiți de aceste momente... FCSB a meritat victoria.

Și execuția lui Valentin Gheorghe de la primul gol a fost una de excepție. Totul a fost premeditat acolo, mă așteptam ca Budescu să facă una ca asta. Budescu intră foarte bine în joc, ajută mult echipa”, a declarat Dumitrescu, conform digisport.ro.

Ilie Dumitrescu îl lăudase pe Ianis Stoica și în august, după FCSB - Gaz Metan 2-1: „Este un jucător extrem de interesant, de mare viitor, cu personalitate, care ia acțiuni individuale. Imediat cum are culoare, dă la poartă și finalizează. Este un copil foarte bun”. Totodată, a avertizat: „Nu îl văd număr 9”.

7este nota primită de Ianis Stoica pentru prestația cu FC Botoșani

VIDEO Valentin Gheorghe, declarații după FCSB - FC Botoșani: „Am avut nevoie de 3 puncte”

Citește mai multe știri despre FCSB - FC Botoșani: 

S-a văzut mâna lui Gigi :) » Două detalii remarcate la stadion, în FCSB - Botoșani 3-1

Toni Petrea, despre Keșeru: „E normal să fie supărat, înseamnă că nu i-a convenit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
wrx.
wrx.  •  22 Noiembrie 2021, 09:16

Vuvuzela fcsb-ului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează