FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a dat-o la întors! Mesaj pentru Rotaru și Craiova: „Nu accept mizerii și nedreptăți! Eu fac dreptate, nu-mi bat joc”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 12:22 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 12:54

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a schimbat radical discursul în această dimineață. Deși recent lăsase de înțeșes că va trimite juniorii în teren în meciul cu CFR, pentru a-și lua revanșa în fața Craiovei, latifundiarul și-a schimbat acum abordarea.

„Am spus că nu mai merg la meciuri, dar acum voi face o conferință de presă (n.a - sâmbătă seara, la meciul cu FC Botoșani). Voi merge la meciul cu Botoșani pentru a anunța un lucru. Ceea ce am spus vizavi de copii, juniori...am spus-o doar ca să atrag atenția să nu se mai repete astfel de lucruri. Eu vreau dreptate! 

Dreptatea este că Dumnezeu va hotărî cine este campion, nu Becali. Dumnezeu se răzbună pe Rotaru, nu mă răzbun eu. Niciodată să nu mai facă ceea ce a făcut atunci, cu Viitorul. A fost o mare mizerie, eu nu accept și nu practic mizerii și nedreptăți. Un om demn nu pune copiii pe teren! Un om demn e drept!

Alegerea mea este să fac dreptate, nu să-mi bat joc, așa cum au făcut ei. Un om care e demn joacă cu fiecare la fel. Voi juca la fel și cu Craiova, dar și cu CFR Cluj. Doar vreau să atrag atenția și să nu se mai repete mizeria pe care a făcut-o Rotaru atunci. Dacă joci cu copiii, e mai rău decât corupția. Eu am jucat cu Pantea pentru că n-aveam cu cine să joc, Craiova a jucat cu trei copii despre nu s-a mai auzit nimic”, a spus Becali în această dimineață, la Pro X. 

Becali, marți: „Batem Botoșani și Craiova și băgăm tinerii cu CFR”

„Dacă batem Botoșani și Craiova, vom promova tinerii. Dar să fim siguri de locul de cupe europene. Dacă nu, vom băga titularii. Nu mă răzbun. Așa e viața. Eu iau modelul lor, modelul lui Rotaru. Ei sunt deștepți și promovează tineri și eu sunt prost? Vreau să fiu și eu deștept și să promovezi tineri. Nu mă interesează cine ia campionatul! Mă interesează pe mine de CFR Cluj sau Craiova? Vreau să văd cum arată echipa cu 7-8 jucători de 18 ani. Sunt foarte curios să văd cum arată”, a declarat Becali marți, la Pro X.

VIDEO. Horia Sabo este de acord cu metodele lui Gigi Becali la FCSB: „Dacă vrei să faci o astfel de echipă, ai nevoie de mulți bani”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu, bulversat de ultimele evenimente de la FCSB: „Cum să se întâmple așa ceva la un club de elită?”

Mihai Stoica, noi „înțepături” către Dinamo după ultima înfrângere » Imaginea postată pe Facebook

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
dansy
dansy  •  04 Iulie 2020, 15:23

Dar cind FCSB ia dat meciul lui Hagi acum vreo cinci ani ca sa nu pice Viitorul in Liga a 2-a cum a fost oierulle?????Dar diseara cand Botosaniul iti va da meciul???

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Iulie 2020, 22:10
Postat de Traian Pavelescu pe 03 Iulie 2020, 14:51

Greu cu cititul, imposibil cu întelesul pt astfel de poluatori permanenți de net! Sondaj Avangarde, cerut de Prosport, in Iunie 2020! Steaua 52%, iar iubitorii de fasole cu cârnati de la cazanul CSA doar 2%!!! Dar ce așteptări sa ai de la un *** al cărui unic scop in viața lui trista este sa arate ca e antistelist! Jalnic!

Mos tagartza asta,e senil rau!

1ianuarie
1ianuarie  •  03 Iulie 2020, 20:22
Postat de farasportincazarma pe 03 Iulie 2020, 14:03

Carghios sa vezi cum se iubesc la infinit toti disperatii antistelisti, adica: recrutii Cazarmii Staliniste a Armatei-CSA, catelusii insolventi (pripasiti pe langa cealalta relicva stalinista UM Dinamo), iubitorii de echipe de partid (Craiolguta si rapid Academia de Partid PSD sect.1), aplaudacii smecherilor insolventi de la Kolosvar1907, etc! Degeaba! Nu pot nimic!!! Stelistii sunt 52% si ei toti adunati doar 48%. Putin, prea putin, ca sa deranjeze cu provocarile lor puerile.

Stelistii sunt 52%...mulți domne da’ ....poți completa, nu e nevoie de mult efort intelectual!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează