FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

Gigi Becali a intrat la TV la miezul nopții: „Ce faci, dai «bufa-bufa»? I-am cerut explicații lui Dică. Până nu rezolvă asta, n-am cum să fiu fericit!”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 00:37 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 01:45

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre lucrurile care l-au nemulțumit în victoria cu FC Argeș, scor 3-2

Finanțatorul vicecampioanei continuă să fie nemulțumit de jocul de posesie al echipei sale și, indirect, îl arată cu degetul pe tehnicianul Nicolae Dică din cauza acestui aspect. 

Gigi Becali: „Nu dai «bufa-bufa», că ești Steaua, nu ești Târgoviște!”

Dacă ne gândim la viitor, nu mai sunt fericit. Nu am cum să fiu fericit. Echipa nu joacă. A spus domnul Gabi Balint că am avut multe șuturi pe poartă, am avut bară, am meritat victoria, dar aici e vorba de altceva. Dacă tu conduci cu 2-1 și apoi nu poți să legi 4-5 pase... Nu văd, nu avem posesie. Știți cum era pe vremuri.... mâncam bătaie, dar aveam posesie. Nu știu cum să explic, nu știu ce să zic. Câștigăm prin valoarea jucătorilor. 

Nu mă interesează statistica pe mine, eu vreau să dominăm adversarul, iar mingea să fie numai la noi. Dacă noi conducem, nu avem voie să ne retragem. Când primești mingea nu dai «bufa-bufa», că ești Steaua, nu ești Târgoviște. Nu «bufa-bufa», ce facem aici? Nu mă îngrijorează că adversarii deschid mereu scorul. Sunt lucruri pe care nu le știu, să vorbească specialiștii”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. Golul de 1-1 al lui Andrea Compagno:

Gigi Becali: „I-am cerut explicații lui Dică”

Patronul de la FCSB spune că a discutat deja cu Nicolae Dică despre acest aspect.

„I-am cerut explicații lui Dică. El spune că, pentru a avea posesie, avem nevoie de fundași centrali. Dar noi n-am avut niciodată...el spune de statistică, 61% posesie, spune că am avut șuturi pe poartă, că am dominat adversarul. Nu la dominarea asta mă refer eu, mă refer la alt tip de dominare, la siguranța jocului! Vreau să am siguranța jocului, ceea ce noi nu avem. Una din cauze ați spus-o dumneavoastră (n.r. - că FCSB a rulat peste 30 jucători în acest sezon).

Pe mine nu mă interesează România acum, ce să mă intereseze pe mine România? Am avut coeficient și ce s-a întâmplat...? Nu că nu mă interesează Conference League, dar ce fac? Jucăm cu Petrolul...dacă ne bate Petrolul, să uităm play-off-ul!  Ce vrem, să jucăm în play-out?

Ajung să mă gândesc apoi să iau măcar locul 7, nu-i așa? Noi în primele 5 nu mai avem cum să ajungem, la locul 6 trebuie să ne uităm noi. N-avem cum să mai ajungem acolo”, a mai spus Becali, cel care a dezvăluit apoi ce dialog a purtat cu MM Stoica pe durata partidei Hermannstadt - Sepsi 1-2:

„M-am certat prietenește cu MM. El ținea cu Sepsi, eu cu Hermannstadt. I-am zis: «Cum să ții cu Sepsi. Pe noi ne interesează pe cine să depășim. Pe ăla cu 16 puncte sau pe ăla cu 22 de puncte?». Eu mă bucuram când conducea Hermannstadt, MM spunea că vrea egal. Pe mine nu mă mai intereseză Hermannstadt, ei sunt deja în play-off, ce treabă mai avem noi cu ei? Acum nici nu mai sunt echipe slabe, toată lumea joacă”. 

Gigi Becali: „Dică să facă în așa fel încât să văd măcar 5 pase”

Becali a continuat, vorbind din nou despre lucrurile care îl nemulțumesc la echipa sa. Latifundiarul îi sugerează lui Nicolae Dică să rezolve urgent problema posesiei.

„Sunt mulțumit de toți jucătorii, pe cuvânt. Nu pot să zic altceva. Calitatea lor se vede. 

Nu se pune problema de antrenor... El trebuie să facă asta. Până nu face asta... (n.r. - să rezolve problema posesiei). Nu știu ce să facă și cum să facă. Ce să facă? Să facă în așa fel încât mingea să fie la noi. Vreau să văd și eu măcar cinci pase. O să mă duc la echipă, să încerc și metoda asta. O să le zic: Vă tai din salariu dacă nu reușiți să pasați, să aveți și voi niște pase. Băi, mișcați-vă pe teren!». Zic și eu o nebunie, nu mai știu ce să zic”, a încheiat Becali. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Valentin Crețu, supărat după FCSB - FC Argeș: „Nu știu cine îmi vrea răul. Ce, sunt Beckham?!”
FCSB - FC Argeș 3-2
Valentin Crețu, supărat după FCSB - FC Argeș: „Nu știu cine îmi vrea răul. Ce, sunt Beckham?!”
Nicolae Dică e îngrijorat: „Parcă numai nouă ni se întâmplă”
FCSB - FC ARGEȘ 3-2
Nicolae Dică e îngrijorat: „Parcă numai nouă ni se întâmplă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
legio.sud
legio.sud  •  03 Octombrie 2022, 12:19
Postat de mehigh_ms pe 03 Octombrie 2022, 09:58

sa terminat prazul in craiovita?

Daa , acum trecem pe zaibar …

Catalynn___
Catalynn___  •  03 Octombrie 2022, 11:39

“bufa - bufa” ca “bufa - bufa”, dar cum rămâne cu partea aia unde spune ca nu da 2 bani pe România!? :-))) La nervi și de disperare, aseară a spus ne-a jjijji exact ce gândește! Sa ii vedem acum pe fcsbisti, toți patrioți desăvârșiți altfel, primii gata sa moara pt patria mamă dacă e atacată de Putin, cum ne explica ce a vrut sa spună de fapt autorul … :-)))

mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Octombrie 2022, 09:58
Postat de legio.sud pe 03 Octombrie 2022, 09:08

Pertinenta analiza ta , ești bun de secund , mai are GG un loc , secundul lui pintili pt ca Dica este al lui GG …

sa terminat prazul in craiovita?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează