FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 2-2

FCSB. Gigi Becali dezvăluie suma pe care trebuia s-o plătească pentru titlu: „Mi s-a zis «Domnule, îmi dai banii şi îţi dăm meciul»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 09:30

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, a făcut egal cu FC Botoșani, 2-2, în prima etapă din play-off, și se îndepărtează de titlu. Ar fi al 5-lea an la rând în care echipa roș-albastră nu câștigă campionatul.

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost extrem de nervos după egalul echipei sale, 2-2 cu FC Botoșani. 

  • Într-o intervenție telefonică, Gigi Becali a susținut că putea fi campion în sezonul 2017-2018 dacă plătea 200.000 de euro ca să câștige meciul cu Poli Iași, din play-off. 
  • Atunci, FCSB a pierdut cu Poli Iași, 0-1, și a ieșit din calcule pentru câștigarea campionatului, care a fost câștigat de CFR Cluj, la 4 puncte de echipa lui Becali. 

„Hai să îţi spun ceva. Dacă voiam să fiu campion trebuia să fac un singur lucru. Treabuia să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus. Mi s-a zis «Domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul». S-a întâmplat anul trecut, când jucam la Iaşi. Când nu mai au nevoie, fac aranjamente. Dar acum e play-off-ul, iar noi tragem la titlu. 

Plus că asta nu se poate cu Becali. Nici dacă vrei să-mi dai meciul gratis, nu-l iau. De ce? Pentru că cel ce joacă jocul, așa cum spune Sf. Apostol Pavel, şi nu respectă legea nu primeşte cununa! Eu am nevoie de cunună. Dacă fur, mă duc în iad! Păi, fur sufletele şi munca copiilor ăia? Fiecare aleargă pentru el și pentru familia lui. Eu nu sunt hoţ. Şi nici nu am făcut niciodată aranjamente”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport . 

Critici dure pentru Gigi Becali, la GSP Live: „L-a băgat de tot în mormânt pe Adi Petre”

În direct la emisiunea GSP Live, Valeriu Iftime a trimis câteva „săgeți” spre Gigi Becali, cel recunoscut că intervine peste antrenori și decide toate schimbările din timpul meciurilor. 

„Niciodată nu l-aș fi schimbat pe Adrian Petre. Îl pune în genunchi! Dacă tu crezi în el și-l lauzi, lasă-l să joace. Orice mare jucător ratează, dar are nevoie de încredere. E și mai complicat acum, l-a băgat de tot în mormânt!”, a spus Iftime. 

Citește și: 

Gigi Becali, ironic: „Am leșinat de râs la pauză. Vorbisem cu Iftime să se dea la o parte fundașii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
vendredi13
vendredi13  •  01 Martie 2020, 20:23

Dacă nu a spus atunci e tăinuire. Deci, tot închisoare. Nu scapă infractorul...

sexilianul
sexilianul  •  01 Martie 2020, 18:05

si cand o absolvi toata puscarie cu cinste se pune la uscat........

397732904465528
Octavian Go  •  01 Martie 2020, 13:54

Nene Becali poate ca esti un om corect si cu frica de Dumnezeu. Matale spui ca nu furi, asa o fi, insa cu siguranta ai memoria scurta. Ai uitat povestea unei valize care s-a plimbat pe la Cluj.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează