FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

La 3 luni distanță, Gigi Becali confirmă dezvăluirile Gazetei! Ce îi speriase pe Neubert și Petrea

Gigi Becali susține că Toni Petrea, actualul antrenor de la FCSB, s-a temut de o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf. +12   FOTO
Gigi Becali susține că Toni Petrea, actualul antrenor de la FCSB, s-a temut de o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 12:22 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 13:02

Gigi Becali susține că Toni Petrea, actualul antrenor de la FCSB, s-a temut de o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf. 

Gazeta a scris încă din luna noiembrie despre conflictul dintre Reghecampf și foștii colaboratori, Petrea și Neubert. Motivul a fost unul legat de bani. Cei doi nu au fost mulțumiți de împărțeala pe care o stabilise „principalul”, în perioada petrecută la Al Wasl. Gigi Becali confirmă acum informația. 

Gigi Becali: „Petrea era îngrijorat că-l iau pe Reghe înapoi”

„Să știți că nici Reghe nu mai e băiatul ăla pe care-l cunoșteam. S-a schimbat mult, mai ales în modul cum se comportă cu colaboratorii săi. Păi Tommy și cu Petrea erau îngrijorați că-l iau înapoi pe Reghe la FCSB, pentru că ei nu s-au despărțit în condiții prea bune acolo, la arabi.Reghe îi trata de sus și s-a rupt ceva între ei. Le-am spus să stea liniștiți, să-și facă treaba la FCSB și să ia titlul”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik

FOTO. Dennis Man a ajuns la Parma 

Dennis Man la Parma
Giovanni Becali în Italia, pentru transferul lui Dennis Man
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
+8 FOTO

VIDEO. Dennis Man, de la FCSB, în Serie A

Citește și alte știri despre transferul lui Dennis Man: 

EXCLUSIV Asta e suma reală pe care a plecat Dennis Man de la FCSB! Clauzele secrete din contract

Dennis Man scapă FCSB de o datorie bizară » Ce se întâmplă cu banii primiți de la Parma

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
10216741700672837
Kevin Mann  •  30 Ianuarie 2021, 09:42

Banul îl schimbă pe om...

parpalache
parpalache  •  29 Ianuarie 2021, 20:59

Aaa!Credeam ca e vorba de vreun contro antidoping ADEVARAT!Si cand colo...

dobrin
dobrin  •  29 Ianuarie 2021, 16:23
Postat de valeri.gazzaev_ pe 29 Ianuarie 2021, 13:45

Evident ca fc fcsb nu va castiga campionatul. Ca sa castigi titlul in romania, cu jiji patron, trebuie sa fie o diferenta de valoare prea mare intre locul 1 si 2. Clasamentul ligii 1 e strans. Reflecta echilibru intre primele 2 (ar fi fost 3 daca nu antrena papura la craiova). In situatia asta, sa fii sigur ca in momentele cruciale ale campionatului jiji se va baga si mai mult la echipa si se va faulta singur. S-a intamplat de atatea ori. Doar fecesebistii (marea majoritate, pt ca am vazut si cativa, e adevarat, foarte putini, care judeca) il urmeaza orbeste.

Eu as zice ca are o sansa unica anul asta, ca si Iordanescu Jr. e tot atat de antrenor cat Papura si Gheorghe Becali. Clujul si Craiova trebuie sa schimbe daca vor titlul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close