FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dureri de cap la FCSB: Becali e nevoit să aleagă dintre jucătorii pe care tocmai i-a desființat

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 08:48 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 09:13

După ultimele partide jucate de FCSB, 2-1 cu Sepsi și 1-1 cu CFR Cluj, Gigi Becali a criticat vehement trei jucători: Valentin Crețu, David Miculescu și Andrei Cordea.

Luni, patronul FCSB a spus că marea problemă a formației sale este legată de titularul postului de extremă dreapta. Iar pentru următorul meci, omul de afaceri are de ales între jucătorii pe care i-a criticat în ultimele apariții în public.

Gică Hagi se ia de FCSB în cazul Florinel Coman: „Trebuia lăsat să plece, era provocarea vieții”
FCSB
Gică Hagi se ia de FCSB în cazul Florinel Coman: „Trebuia lăsat să plece, era provocarea vieții”

1. David Miculescu sau Andrei Cordea din nou titulari

Pentru partida cu Farul (17 aprilie, 20:30), Gigi Becali și Elias Charalambous ar putea apela la unul dintre jucătorii care l-au dezamăgit pe patron în meciul cu CFR Cluj: David Miculescu sau Andrei Cordea.

Jucătorul adus de la UTA pentru 1,7 milioane de euro a fost schimbat la pauză, după o evoluție modestă. Nici Andrei Cordea, cel care l-a înlocuit, nu a jucat mai bine, ambii fiind criticați vehement de Gigi Becali.

 „Singura problemă e cu partea dreaptă. Ce facem? Ce să facem? Nu avem... Am încercat și cu Radaslavescu. Să vedem ce facem. Suntem praf pe partea dreapta.  Acum avem doi, David Miculescu și Cordea, dar nu facem unul bun din el. Îl bagi pe unul o repriză, pe altul o repriză. Și ăla varză, și ăla praf. Miculescu a fost scump, dar degeaba.

Mai am încredere în Miculescu. E tânăr. A mai mișcat, a avut o ocazie. Dar când a intrat Cordea... A fost varză, praf și pulbere. Nu știu ce se întâmplă cu Cordea. Știu eu ce are? Cum să fii fotbalist și după să nu mai fii? E praf!”, a spus Becali.

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Miculescu (Cordea), Compagno, Fl. Coman

2. Reintră Crețu, urcă Sorescu

O altă variantă ar fi titularizarea lui Valentin Crețu și trecerea lui Deian Sorescu pe postul de extremă dreapta. „Da, e posibil să-l urcăm pe Sorescu”, a spus Gigi Becali.

În cazul în care FCSB ar opta pentru această mutarea, Gigi Becali va fi nevoit să mizeze pe jucătorul criticat vehement după meciul cu Sepsi.

 „Ne trebuie fundași. Vali Crețu nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată. Ce prostii a făcut, ce emoții... Mi-a dat, mi-a ajuns!”, spunea Gigi Becali.

23 de meciuriare Crețu în acest sezon pentru FCSB

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu – Crețu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Sorescu, Compagno, Fl. Coman

3. Pregătește o surpriză

FCSB ar putea improviza în meciul cu Farul și jucătorii criticați de Gigi Becali s-ar putea afla pe banca de rezerve.

Formația roș-albastră ar putea miza pe titularizarea lui Octavian Popescu pe fostul de extremă stânga și mutarea lui Florinel Coman în banda dreapta. Alte variante ar fi folosirea lui Alexandru Pantea (19 ani) ca fundaș dreapta și mutarea lui Deian Sorescu în atac sau titularizarea lui Eduard Radaslavescu.

Ar putea reieși astfel alte 3 variante de echipă: 

Cum ar putea arăta FCSB (1): Târnovanu – Pantea, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Sorescu, Compagno, Fl. Coman

Cum ar putea arăta FCSB (2): Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Fl. Coman, Compagno, Oct. Popescu

Cum ar putea arăta FCSB (3): Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Radaslavescu, Compagno, Fl. Coman

Citește și:

I-a antrenat pe Cordea și Miculescu și-l contrazice pe Becali: „Varză și praf? Nu!”

Florinel Coman a fost fermecat de Elias Charalambous: „Îmi place cum gândește. Este un câștig pentru noi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  11 Aprilie 2023, 10:14

Cum era de așteptat, fostul ucenic al lui Apostol se încăpățânează să ne demonstreze cât e de slab în ale gazetăriei. Chiar mai slab decât mentorul lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează