FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a caracterizat Gigi Becali debutul lui Edjouma la FCSB

Malcom Edjouma // FOTO: Imago +19   FOTO
Malcom Edjouma // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 11:55 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 13:10

Adus de FCSB în această iarnă, mijlocașul Malcom Edjouma (25 de ani) a debutat pentru echipa roș-albastră în victoria contra Chindiei, 3-2.

Gigi Becali, patronul FCSB și cel care l-a dorit cu insistență pe fostul jucător al celor de la FC Botoșani, a analizat debutul francezului sub comanda lui Toni Petrea.

FCSB a dezvăluit rezultatul testului PCR efectuat de Florin Coman
FCSB
FCSB a dezvăluit rezultatul testului PCR efectuat de Florin Coman

Cum a văzut Gigi Becali debutul lui Edjouma la FCSB

Omul de afaceri s-a declarat mulțumit de prestația lui Edjouma și e sigur că acesta va juca si mai bine în meciurile viitoare.

„De Edjouma sunt mulțumit, normal. Mi-a plăcut cum a jucat. Dar încă nu l-ați văzut la adevărata valoare. Să îl vedeți meciurile următoare, după ce se mai acomodează”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Edjouma, în nota echipei la debut

Francezul a fost titular duminică împotriva Chindiei, deși joi jucase pentru FC Botoșani și vineri sosise la FCSB. Acesta a bifat 86 în tricoul roș-albastru și a primit nota 6 din partea Gazetei Sporturilor. Mai bine decât el au jucat doar Valentin Gheorghe (8) și Olaru (7). Aceeași notă precum Edjouma au mai primit-o Ianis Stoica, Tănase, Șerban, Keșeru și Octavian Popescu.

Edjouma costă acum 5 milioane de euro

Pentru a fi sigur că-l ia pe Malcom, Gigi i-a oferit niște condiții financiare excelente: un salariu lunar de 14.000 de euro și 50.000 de euro la semnarea contractului! Ceea ce înseamnă că francezul va încasa 220.000 de euro de-a lungul acestui an, cel mai mare venit pe care îl are de când a început să joace fotbal.

FC Botoșani s-a ales cu 330.000 de euro și va mai primi 10 la sută din suma unui viitor transfer al lui Edjouma. 

Becali crede că-l va putea vinde cu un preț foarte bun, drept dovadă, i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Francezul are 25 de ani, deci vârsta lui încă e una bună, care-i permite să spere că ar mai putea prinde un transfer important.

VIDEO CFR sau FCSB? Antrenorul Laszlo Balint a analizat lupta pentru titlu

Citește și:

ANALIZĂ GSP S-au schimbat polii de putere în play-off: FCSB are mai mulți aliați decât rivala CFR Cluj!

Mutarea din această iarnă pe care Mihai Stoica n-ar fi acceptat-o: „Am aflat după discuții! Pentru mine era o ofensă”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  16 Februarie 2022, 15:15

Sa vedeti ce isi aude si acest Edjouma dupa vreo 3-4 meciuri, mai ales daca Fcsb nu castiga vreun meci !! Nu stie baiatul in ce malaxor a ajuns !!

983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Februarie 2022, 14:36

Fara nici o tenta pro sau contra : este gsp o gazeta a tuturor sau doar o trompeta gigista (sa nu spun ciobaneasca ca iar ma cenzureaza) ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează