FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO FCSB și-a prezentat prima achiziție a iernii » S-a antrenat deja cu noii colegi + ce număr va purta

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 18:56 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 19:08

FCSB l-a prezentat astăzi oficial pe fundașul stânga Risto Radunovic (28 de ani), transferat de la Astra. 

  • FCSB a plecat duminică dimineață într-un cantonament în Antalya. Din lotul lui Toni Petrea lipsesc Ștefan Cană, Marius Briceag și Cristian Dumitru, împrumutați la alte formații din Liga 1. Detalii AICI!

Gigi Becali pregătește o campanie importantă de achiziții în această iarnă. Patronul celor de la FCSB a declarat că mai are nevoie de un atacant și de un fundaș central, pentru a nu avea probleme în lupta la titlu. Până atunci, bucureștenii și-au prezentat prima achiziție. Risto Radunovic a efectuat primul antrenament alături de noii colegi, la baza de pregătire din Antalya. Fundașul stânga va purta numărul 33. 

FOTO FCSB și-a prezentat prima achiziție a iernii » S-a antrenat deja cu noii colegi + ce număr va purta
FOTO: Facebook @FCSB

Lotul FCSB deplasat în Turcia: 

  • Portari: Cătălin Straton, Ștefan Târnovanu, Răzvan Udrea, Andrei Vlad
  • Fundași: Vali Crețu, Ionuț Panțîru, Andrei Miron, Iulian Cristea, Aristedis Soiledis, Alexnadru Pantea
  • Mijlocași: Gabriel Simion, Lucian Filip, Olimpiu Moruțan, Dragoș Nedelcu, Ionuț Vînă, Ovidiu Popescu, Robert Ion, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Octavian Popescu, Adrian Șut, Aurelian Ciuciulete, Tudor Moldovan
  • Atacați: Florinel Coman, Florin Tănase, Dennis Man, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc, Adrian Niță, Gabriel Fulga

VIDEO. Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Transformare spectaculoasă pentru Moruțan » Cum a trecut de la „mașină de pește” la cel mai bun pasator în doar un an

FCSB. Gigi Becali și-a anunțat o nouă retragere din viața publică: „Trufie, mândrie, jignire. Nu mai vreau să fac păcate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
fero77
fero77  •  03 Ianuarie 2021, 21:58

FCSB=STEAUA BUCURESTI...va convine nu va convine asta e purul adevar....unde era sectia de fotbal in 2003?????voi vreti palmares si voi sunteti nascuti in 2018?????!!!!niste comunisti nenorociti..in frunte cu talpan......

104646408180595
Calin Pintea  •  03 Ianuarie 2021, 20:16
Postat de johnwhite pe 03 Ianuarie 2021, 19:48

asa te-am umilit cu acel pariu pe care l-ai pierdut si de care nu te-ai tinut,bai molusca,ca deja delirezi. STEAUA joaca din 1947 neintrerupt in liga 1. clona fc r in schimb nu are nicio legatura cu rapid care a murit in 2016.

Atarnatul asta penibil pe știrile despre Steaua nu merita atenție! Este un inutil, expirat, defect, fără echipa (pt ca academia de partid rapid psd sect 1 nu este o echipa) și își arată lui ca trăiește ca suporter înjurând Steaua! Nu merita atenție, răspuns, timp! Cantitate neglijabila!

johnwhite
johnwhite  •  03 Ianuarie 2021, 19:48
Postat de gazzaev.lewis pe 03 Ianuarie 2021, 19:29

Sa-i faca contract pe 2 luni. Mai mult nu rezista rusinea din popesti leordeni fc fcsb (nu e Steaua) :))))

asa te-am umilit cu acel pariu pe care l-ai pierdut si de care nu te-ai tinut,bai molusca,ca deja delirezi. STEAUA joaca din 1947 neintrerupt in liga 1. clona fc r in schimb nu are nicio legatura cu rapid care a murit in 2016.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează