FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Apel public al lui MM Stoica: „Nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă!”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 10:04 / Actualizat marti, 10 mai 2022 11:14

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, i-a atenționat pe fanii roș-albaștrilor, entuziasmați de posibilitatea câștigării titlului: „Vă rog să nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă”.

  • FC Voluntari - FCSB este programat sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, OrangeSport 1 și PrimaSport 1.

Grație victoriei cu CS Universitatea Craiova din Bănie, 1-0, FCSB rămâne la două puncte în spatele liderului cu doar două etape înainte de finalul sezonului. Microbiștii privesc cu nerăbdare spre derby-ul FCSB - CFR Cluj din ultima etapă, care, cel mai probabil, se va juca cu titlul pe masă.

Totuși, Mihai Stoica avertizează că până la duelul împotriva ardelenilor va avea loc duelul cu FC Voluntari. În turul play-off-ului, FCSB a câștigat fără drept de apel, 4-0, dar duelurile din sezonul regulat au fost disputate: 0-0 la Voluntari, 1-0 pe Arena Națională, cu gol în minutul 90+4.

FCSB i-a speriat! Ce au făcut jucătorii lui CFR Cluj după ce au văzut victoria roș-albaștrilor la Craiova
CFR CLUJ
FCSB i-a speriat! Ce au făcut jucătorii lui CFR Cluj după ce au văzut victoria roș-albaștrilor la Craiova

Mihai Stoica, apel către fanii FCSB: „Nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă!”

Vă rog să nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă, pentru că noi avem meci SÂMBĂTĂ cu VOLUNTARI, echipă cu care, în sezonul ăsta, am făcut un egal și am fost la câteva secunde (sau milimetri) să-l facem pe al doilea. 

Așteptăm toți steliștii adevărați pe Arena Națională. Avem nevoie de voi ca să trecem pe locul 1 prima oară în sezonul ăsta. Chiar dacă va fi pentru o zi. Deocamdată. 

Fără victorie sâmbătă nu va mai fi nicio finală…

- Facebook @ Mihai Stoica

În postarea sa, Mihai Stoica a prezentat și prețurile biletelor, actualizate între timp de FC Voluntari. Ilfovenii anunțaseră inițial prețuri mai mari, pe care le-au micșorat ulterior, astfel:

  • Peluze - 35 lei
  • Tribuna a 2-a - 60 lei
  • Tribuna 1 (inclusiv VIP) - 90 lei
  • Lojă VIP - 500 lei / loc

FCSB - CFR Cluj, meci cu titlul pe masă? 

Până la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, fiecare echipă mai are de disputat câte un meci, partidele din etapa 9 a play-off-ului.

FCSB va juca cu FC Voluntari, în vreme ce campioana en-titre va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

În prezent, cele două echipe sunt despărțite de două puncte. În scenariul probabil în care ambele și-ar câștiga meciul din etapa 9, diferența s-ar păstra și înainte de meciul din ultima etapă.

Cu o victorie, FCSB ar deveni campioană. CFR Cluj, în schimb, ar câștiga campionatul chiar și cu un rezultat de egalitate!

Există și posibilitatea ca meciul din ultima rundă să nu aibă miză. Acest lucru s-ar întâmpla în eventualitatea în care:

  1. FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova;
  2. FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova.

Mai multe știri din Liga 1: 

Omul care „a direcționat” ultimul titlu câștigat de FCSB: „Nu m-au sunat atunci să-mi mulțumească!”

Echipa finalurilor de meci: fără golurile din ultimele minute, CFR Cluj ar avea 13 puncte avans față de FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
playtime1
playtime1  •  10 Mai 2022, 19:04
Postat de poli_4_ever pe 10 Mai 2022, 17:49

Zi-le MM-ule pana la capat: jucam etapa asta cu Voluntari, echipa finului lui Gigi, ii batem la pas ca sa fim odihniti pentru ultimul meci cu Cfr si ii facem cu arbitrii in ultima etapa

nu numai ca o sa fim mai odihniti dar jucam si acasa aka pe national arena,nici macar nu ne deplasam altundeva. plus ca sunt sanse ca kfr sa cedeze vazand ca i-am depasit si am urcat pe primul loc.

tibi_968
tibi_968  •  10 Mai 2022, 18:48
Postat de Gabi Zahiu pe 10 Mai 2022, 15:02

Raspuns f simplu: pentru ca FC Steaua Bucuresti (pe scurt si vremelnic FCSB) este Steaua. Asta o confirma organismele otbalistice care conteaza (UEFA FIFA FRF LPF), presa sportiva a devarata (L Equipe, Gazzetta, AS, Bild, etc), cluburile europene care joaca sau transfera de la Steaua si majoritatea covarsitoare a suporterilor stelisti si nestelisti. Deci cele mai importante elemente sunt intrunite: forurile fotbalstice externe si interne, presa adevarata, lumea fotbalului european si suporterii, toate confirmand ca Steaua este acum FCSB. De cealalta parte , care afirma ca Steaua nu ar fi FCSB, avem nimic, sau aproape nimic: CSA, o cazarma sportiva perimata infiintata de sovietici (ultima din UE), decizii ale justitiei, la ordinul UM02301, care nu au legatura cu fenomenul sportiv, fotbalistic si fanatismul celor cateva sute de componenti ai peluzei sud, care au plecat de langa Steaua in 2014, au cerut azil politic in cazarma bolsevica si au stat fara echipa de fotbal pana la infiitarea in 2017 a parodiei, caricaturii, glumei fotbalistice a UM02301. Orice om obiectiv care pune in balanta cele doua parti va recunoaste ca Steaua este acum FCSB, doar vremelnic pentru ca a fost fortata de decizii abuzive ale justitiei adotate la mordinul cazarmii expirate!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tibi_968
tibi_968  •  10 Mai 2022, 18:45
Postat de Gabi Zahiu pe 10 Mai 2022, 15:42

Steaua (FCSB) a pierdut in instanta un singur proces, cel referitor la dreptul exclusiv de a folosi marca in scopuri comerciale. Si aici este de discutat, pentru ca Steaua a castigat clar la toate instantele, dar la ICCJ, decizia a fost total inversata, rejudecandu-se cauza pe fond, contrar legii (prietenii oprea si coldea stiu de ce!). Deci CSA a obtinut in justitie ceea ce a cerut, adica marca, nimic mai mult. Pentru ca Steaua sa nu fie FCSB, ar fi trebuit ca CSA sa ceara anularea tranzactiilor facute in 1998 si 2003, prin care echipa de fotbal Steaua a fost transferata cu acordul explicit, scris si semnat, al MApN si CSA, de la stat la privat si de la militar la civil. Au fost cedate cu titlu definitiv locul in liga a I-a, lotul de jucatori, coeficientul UEFA si implcit palmaresul. Echipa a ramas aceeasi, galeria a ramas langa ea, inclusiv peluza sud. Deci Steaua a continuat in liga a I-a si este si acum aceeasi echipa. Nu se mai poate numi Steaua pt ca asa a impus CSA, dar Steaua a avut 4-5 nume in timp, asa ca FCSB este ultimul intr-o lista mai lunga! UEFA FIFA FRF si LPF confirma asta in documentele lor oficiale, in rest e doar barfa, baliverne, bazaconii!

Atatea ineptii intr-o singura postare , mai rar!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează