FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu e contrazis din interiorul FCSB, după ce Gigi Becali l-a scos din echipa de start: „Va vedea cu timpul”

Octavian Popescu // FOTO: Imago
Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 07:54 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 11:51

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația în care se află extrema Octavian Popescu (20 de ani).

Deși este convocat la naționala de seniori, Tavi Popescu a ieșit pe moment din grațiile lui Gigi Becali, care a decis să-l țină pe banca de rezerve pentru a-l titulariza pe Florinel Coman.

Mihai Stoica este de părere că Florinel Coman (24 de ani) este mai în formă decât Tavi Popescu. În plus, managerul general de la FCSB declară că Popescu ar da un randament mai bun în centru, deși acesta a spus de mai multe ori câ preferă să joace în banda stângă.

Reacția lui MM Stoica, după dezvăluirile GSP despre banii pompați din Ungaria la Sepsi: „E super OK! Problema mea e ce se întâmplă la Steaua”
SEPSI
Reacția lui MM Stoica, după dezvăluirile GSP despre banii pompați din Ungaria la Sepsi: „E super OK! Problema mea e ce se întâmplă la Steaua”

Mihai Stoica, despre situația lui Tavi Popescu: „Acum, Florinel Coman e mai eficient”

„Crezi că nu a mai auzit lucruri de genul ăsta? Nu a mai auzit că face 100 de milioane și după nu mai face nici 5 bani? Nu e problemă. Jucătorii noștri sunt tăbăciți. S-au învățat. Astea sunt declarațiile pe care le face Gigi. Apoi le retractează și face altele mai dure sau mai puțin dure. Nu știu dacă Tavi Popescu merită să fie rezervă. Azi cred că Florinel Coman este mai eficient decât Tavi Popescu pe poziția de atacant lateral stânga, în 4-3-3. 

Cred că Tavi Popescu poate fi mai eficient în zonă centrală, chiar dacă el crede că poziția lui cea mai bună e în stânga. Tavi are viziune și pasează excepțional. Când trimiți un astfel de jucător în bandă, îi iei din calități. Așa cred eu. Va vedea cu timpul că în centru e poziția lui”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Întrebat dacă Tavi Popescu are unde să joace titular în zona centrală, MM Stoica a spus doar că: „Noi nu jucăm 4-2-3-1, ci jucăm 4-3-3. Atacanții laterali sunt Cordea și Miculescu în dreapta, iar Coman și Popescu sunt în stânga. Iar interii titulari sunt Olaru și Edjouma”.

VIDEO Gigi Becali îl scoate pe Octavian Popescu din echipa de start

Citește și: 

Fost jucător de la FCSB: „Nu mi-am bătut joc de viața mea, nu am avut nevoie de regula U21”

5 titulari de la FCSB sunt ca și plecați din vară » Șanse minime ca vreunul dintre ei să mai continue din sezonul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dandana
dandana  •  22 Martie 2023, 16:00

A venit unde nu trebuia, de asta este acum aici. Dacă sta unde era ajungea departe, sau vândut către echipe mari. Dar unde nu este cap, vai de picioare. Așa este și cu Vlad care a ajuns un necunoscut, ei cred ca la Becali este simplu. Poate îți iei în plus ceva la început, dsr apoi deci un nimeni ca ei. Nu ii înțeleg pe acești fotbaliști. De ce devin *** la uni patroni? De ce îți convine asta în loc sa joci și să ajungi departe. Din păcate fcsb vinde foarte greu din cauza prostiei de acolo. Sa nu uitam ca fcsb cât Craiova și-au vândut jucători cei mai buni în rate pe 2-3 ani. Deci ce vreți sa faceți voi care ajungeți la fcsb. Sa fiți umiliți și sa deveniți ratați ca mulți alți sa nu uităm ce i-a făcut lui Vână care nu își revine nici la Craiova, și era un super jucator

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  22 Martie 2023, 13:24

Vrajeala!Scopul inițial a fost atins(inca de când au regizat desparțirea de Edy ți de când l-au„pus”-cu mâna lui Stoichița-selecționer)!Adica titularizarea lui„incontestabila”la naționala!

IonSaliu
IonSaliu  •  22 Martie 2023, 13:04

Ce, niciun comentariu când e vorba de “Noul Dobrin al României”? Indiscutabil, Octavian “Zi-mi Tavi” Popescu are talent fotbalistic real. Dar e departe de Dobrin din cauza elementului psihologic. Fie că e vorba de înfumurare, or de blocaj/povară/complex, tot la dimensiunea psihologică se ajunge. Din proprie experienţă, eu cred că cea mai eficientă metodă de durizare psihologică este ‘pe cont propriu’. În loc de şedinţe cu asa-zişi psihologi, mai bine sesiuni individuale, de unul singur. Eu am folosit ‘Silva Method’ şi aparatura electronică ‘David’. Dar e o problemă psihologică şi mai mare cu Românii: Se nasc copii, şi rămân copii până la bătrâneţe. Se datorează sindromului de DIMINUTIVIZARE. Copiii trebuie să fie “giugiuliţi”, fiind adresaţi doar prin diminutive. N-ai voie să te adresezi unui Român “Nicolae”, fiind considerată o jignire; trebuie să-i zici “Nicuşor”. Ion trebuie adresat “Ionuţ” sau “Neluţu”. “Gheorghe” îţi sare la gât că l-ai jignit dacă-l chemi pe numele din acte; trebuie să-i zici “Gigi”, sau măcar “Gicuţă”. Există chiar şi o redundanţă în cazul numelui “Florin”: Trebuie să-l chemi “Florinel” ca să nu se supere. Destul că şi originalul, “Florin”, nu are nimic bărbătesc în nume; se referă la “floricică”! De aceea parcă fotbaliştii Români apar ca un fel de copii jucând împotriva bărbaţilor. Sau ca “floricele” pe câmpii unde au intrat “berbecii”. Românii kiar au început să diminutivizese şi sfinţii: Sânt Pătruţ, Mitică, Vasilică, Iliuţă, Andreuţă…

Vezi toate comentariile (6)
Comentează