FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - MILSAMI ORHEI

FCSB - MILSAMI ORHEI // Mihai Pintilii s-a accidentat și are șanse mici să joace joi, împotriva moldovenilor

Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 22:20

Mihai Pintilii (34 de ani) s-a accidentat la gambă în timpul antrenamentului efectuat astăzi de FCSB.

  • FCSB debutează joi, de la 21:30, în preliminariile Europa League. Vicecampioana României va primi vizita moldovenilor de la Milsami Orhei. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Mijlocașul central al vicecampioanei are șanse mici să joace în primul meci din turul 1 preliminar Europa League, contra moldovenilor de la Milsami Orhei. Pintilii încă nu a efectuat un RMN și nu se cunoaște exact gravitatea accidentării, dacă este o leziune sau o întindere.

Cel mai probabil, Bogdan Andone nu va risca să îl introducă joi, de la ora 21:30, când FCSB primește vizita lui Milsami, pe stadionul din Giurgiu.

294 de zilea lipsit Pintilii de pe teren din cauza accidentărilor din octombrie 2013 până în prezent, cea mai mare perioadă fiind de 113 zile

VEZI ȘI:

Poli Iași vrea să facă un schimb de jucători cu FCSB » Ionuț Panțîru pentru Robert Ion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Iulie 2019, 10:25

" Omul de sticla" sta la FCSB ...ca sa stea. Pe linga ca nu joaca decit in aparare, joaca foarte rar. Ciudata optiune de a trage de Pintilii !

ray51
ray51  •  10 Iulie 2019, 08:53

E singurul care mai joaca ceva pentru echipa asta. Asa cum e FCSB-ul si cat arata. Asa cum sunt conducatorii si patronul. Il va regreta MM pe Pintilii cand se va retrage.

andrei.f
andrei.f  •  10 Iulie 2019, 05:56

Pintilii trebuie scos LA pensie !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează