FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica iese la atac și îl pune la zid pe preparatorul-bătăuș: „Are probleme, îi recomand eu un psihiatru”

MM Stoica / Sursă foto: Arhivă GSP
MM Stoica / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 22:36 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 22:41

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, nu-l iartă pe George Neagu, preparatorul fizic al lui FC Argeș, cel care l-a bruscat pe Florin Tănase la finalul meciului de la Pitești.

După meci, Florin Tănase a susținut că ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului piteștean, George Neagu. Căpitanul roș-albaștrilor a acuzat că George Neagu, preparatorul fizic al clubului argeșean, l-a agresat în zona vestiarelor. Mihai Stoica a relatat versiunea sa asupra evenimentelor din Trivale. 

MM Stoica iese la atac și îl pune la zid pe preparatorul-bătăuș: „Are probleme, îi recomand eu un psihiatru”

„Noi am venit de sus, Tănase a ajuns de la vestiar şi, când am intrat în tunel, Neagu deja fugea. Are nişte probleme, îi recomand să meargă la un pshiatru.

Bine că n-am intrat în tunel să văd ce a făcut. Un reporter a văzut faza: l-a lovit pe Tănase. Bine că nu l-am prins acolo, că nu ştiu ce se întâmpla! El a mai fost implicat în astfel de momente. I-am spus «bă tu eşti sănătos la cap?». Ce să îi faci? Are probleme, am eu un pshiatru bun pentru el”, a declarat MM Stoica, potrivit telekomsport.ro

Victor Pițurcă, pregătit să schimbe taberele: „Dacă mâine FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua”
FCSB VS. CSA STEAUA
Victor Pițurcă, pregătit să schimbe taberele: „Dacă mâine FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua”

A intervenit Poliția în conflictul Tănase-George Neagu

Incidentul de după meciul FC Argeș - FCSB a implicat și Poliția: „Politiștii din cadrul Secției 3 Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident petrecut după meciul dintre FC Argeș și FCSB. Au fost efectuate procedurile necesare la fața locului, iar dacă partea vătămată nu depune plângere, ceea ce nu a făcut, nu se poate merge mai departe, adică la începerea urmăririi penale”. 

Neagu nu va fi, așadar, urmărit penal. Tănase nu a depus o plângere. Florin Popa, agent-șef de poliție și purtător de cuvânt al IPJ Argeș, a confirmat că Tănase și Neagu sunt persoanele implicate în scandal.

George Neagu, agresorul lui Florin Tănase, a lucrat la Dinamo: „Un scandalagiu! Se crede antrenor!”

Cine e omul care l-a lovit pe Tănase? Neagu a lucrat și la Dinamo în trecut și cine îl cunoaște îl consideră un suporter dinamovist obișnuit să intre în conflicte.

„E arogant, se crede antrenor! Cât a fost Mulțescu principal, Neagu făcea antrenamentele! Asta i-a alimentat ideea că el e tehnician, nu e doar preparator! Și e un scandalagiu, intră în conflicte foarte des cu toată lumea", povestesc persoane care l-au cunoscut în perioada aceea.

George nu e la primul incident la vreun meci din campionat, el a reacționat urât și în timpul unei partide FCSB-Astra, atunci când lucra pentru giurgiuveni. L-a înjurat pe arbitrul Marcel Bârsan, căruia i-a cerut să acorde un cartonaș roșu și apoi i-a înjurat oribil și pe unii oficiali de la FCSB.

El a jucat fotbal la Curtea de Argeș, apoi a lucrat ca preparator fizic la Hermannstadt, la Dunărea Călărași, la Dinamo, la Astra.

VIDEO Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Gigi Becali surprinde: „Edi a procedat corect, Olaru nu era de luat la națională”

Victor Pițurcă, pregătit să schimbe taberele: „Dacă mâine FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua”

Nici Tavi Popescu, nici Tănase » Fotbalistul de la FCSB care l-a dat pe spate pe Șumudică: cum l-a caracterizat

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
alenb
alenb  •  24 Martie 2022, 12:20

Amuzant este cum meme chiar se crede mare smardoi :)). Daca chiar este, de ce a trebuit sa se duca cu bodyguarzii ca sa-i dea pumn suporterului ala? Pe langa smardoi, meme este si psiholog, este multilateral dezvoltat :))

770710096392913
Emil Serban  •  24 Martie 2022, 12:09

O fi psihiatrul ala la care ai apelat tu cand imparteai pumni in tribuna la Ghencea ca nu i-a placut unuia cum juca echipa?

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  24 Martie 2022, 09:48

Io-te unde era smardoiul :-)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează