FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, pierdere grea chiar înainte de startul campionatului! Nu face deplasarea la Botoșani: „Numai nouă ni se putea întâmpla”

Darius Olaru (în dreapta) va rata startul noului sezon / Sursă foto: Facebook FCSB +46   FOTO
Darius Olaru (în dreapta) va rata startul noului sezon / Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 17:45 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 18:28

Darius Olaru (23 de ani), unul dintre preferații lui Gigi Becali de la FCSB, va rata startul de campionat. El nu va fi pe teren în deplasarea de la Botoșani de joi seara.

Anunțul a fost făcut astăzi de Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, care a dezvăluit în timpul conferinței premergătoare meciului de mâine că Darius Olaru s-a accidentat la ultimul amical susținut de roș-albaștri, 5-1 cu Gloria Buzău.

„Olaru e accidentat, nu va face deplasarea la Botoșani. Numai nouă ni se putea întâmpla ca într-un meci amical un jucător să se accidenteze în urma unui fault. Sper să nu mai avem probleme cu accidentările”, a declarat Mihai Stoica, în timpul conferinței de presă de astăzi

FCSB, pierdere grea chiar înainte de startul campionatului! Nu face deplasarea la Botoșani: „Numai nouă ni se putea întâmpla”
Darius Olaru ratează startul noului sezon

Darius Olaru a fost accidentat și în finalul campionatului trecut 

Darius Olaru a acuzat dureri în meciul amical dintre Gloria Buzău și FCSB, scor 1-5. Titular în fața Gloriei, Olaru a rezistat aproape o oră. În minutul 58, Darius a fost doborât de un adversar, la capătul unei acțiuni în banda stângă. Mijlocașul FCSB-ului a depășit doi oponenți în viteză, apoi a fost împiedicat, iar căzătura i-a provocat dureri serioase în zona umărului. 

Darius Olaru a suferit din cauza problemelor la umăr și în luna aprilie, după o lovitură încasată într-un meci cu Sepsi OSK. Accidentarea l-a făcut să rateze aproape o lună.

În ce condiții pleacă Darius Olaru de la FCSB

Sezonul trecut, în care a dat cel mai bun randament din carieră, Olaru a adunat 31 de meciuri la FCSB, în care a înscris 8 goluri și a oferit două pase decisive. Darius Olaru are 13 selecții la naționala U21 a României, pentru care a înscris două goluri.

De curând, Gigi Becali a anunțat condițiile în care l-ar vinde pe Darius Olaru. „Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu lași mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, a dezvăluit Gigi Becali, la Pro X.

Din Liga 1 mi-a sărit în ochi Olaru de la FCSB, dar este puțin nerezistent la critici uneori. Cam așa se vede. Cred că poate fi un jucător exponențial al fotbalului românesc, este tinerel, are putere de luptă, îl ascultă și «năbădăioasa», adică mingea. Cred că poate fi o mină de aur pentru Gigi - Marin Barbu, la GSP Live

FOTO Imagini de la antrenamentul efectuat azi de FCSB la Berceni

+42 FOTO

VIDEO Mihai Stoica: "Sper să nu mai avem probleme imense din cauza arbitrajelor. Altfel nu avem nicio șansă"

Citește și alte știri despre FCSB: 

Tata MM și fiul Dinu » Cum a apărut Todoran în premieră în fața jurnaliștilor ca antrenor la FCSB: „Ai grijă să nu vii pe scut!”

Mihai Stoica promite: „Renunț la gesturile prostești” » Cine i-a atras atenția: „Sesizez apariția unui personaj extrem de interesant”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
siriussirius
siriussirius  •  14 Iulie 2021, 21:07

Si daca tanase s-ar accidenta ce s-ar intimpla ne-am plinge ca vaaai pe cine punem in loc ,punem rezerva lui care trebuie sa fie de aceeasi valoare,daca n-ai 3 jucatori de aceeasi valoare pe un post retrage-te ,lasa pe altii nu te mai numi " razboinicul luminii " ci al intunericului.Adu-l pe Sorescu daca ai singe in instalatie ,pe Anton daar unde ar juca atunci juniorii din pepiniera ?! cit despre campionat ,asta-i pentru naivii din Cluj, Craiovasau de aiurea pentru noi ?! conteaza NUMAI BANII...gigi sa traiasca,suporterii mai mult fac probleme,incurca !

Berceni
Berceni  •  14 Iulie 2021, 19:25

E menajat pentru etapa a doua, in prima pot juca cu juniorii.

parpalache
parpalache  •  14 Iulie 2021, 18:59

I-aauzi!Parca nu s-ar sti rezultatul dinainte!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează