FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Vergil Andronache: „Am jucat bine, am vrut să câștigăm, dar neatenția și arbitrajul ne-au costat”

Articol de , - Publicat duminica, 18 august 2019 23:31

FCSB - POLI IAȘI 1-2 / Vergil Andronache (48 de ani), antrenorul FCSB-ului, consideră că echipa lui a pierdut nemeritat cu Poli Iași, scor 1-2, al patrulea eșec consecutiv în Liga 1 pentru roș-albaștri. 

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Nu și-a dorit nimeni înfrângerea asta. Toți și-au dorit să câștige. Din păcate, ăsta este fotbalul. Poți să exersezi cât vrei, dar când ai un moment de neatenție, se întâmplă ce s-a întâmplat. 

Am făcut o primă repriză bună, excepție făcând acea fază fixă. Repriza a doua a fost mai echilibrată. Nu vreau să mă leg de arbitraj, dar am înțeles că am avut două penalty-uri clare. Am pierdut nemeritat. 

Le-am cerut să fie dinamici și mobili. Ne-am propus ca Pintilii să joace 45 minute, Gnohere, 30 de minute. Nu e prea ușor nici pentru ei, vin după accidentări, dar toată lumea ar trebui să ia exemplul lui Pintilii. Ați văzut câtă dăruire... Cei tineri ar trebui să arate mai multă dăruire și atitudine. Nimeni nu și-a dorit să ajungem aici. Azi am luat în calcul să câștigăm. Trebuie să mergem înainte, nu avem ce să facem”, a spus Vergil Andronache, la Look Sport. 

Conferința integrală a lui Vergil Andronache: 

Îi ia apărarea portarului Andrei Vlad

Andrei Vlad (20 de ani) a greșit la al doilea gol al ieșenilor, dar antrenorul nu l-a criticat pe tânărul portar. 

„Se întâmplă oricui. Este un jucător tânăr, îi trebuie jocuri. Nu știu cât de mult se putea scoate acel șut. O să trebuiască să mă uit pe reluare”, a spus Vergil Andronache.

Motivați pentru Guimaraes

Pentru FCSB urmează dubla manșă cu Guimaraes, din play-off-ul Europa League, iar Vergil Andronache este încrezător că echipa sa nu va fi demoralizată după eșecul din campionat.

„Noi încercăm să asigurăm ca lucrurile să meargă înainte. Clubul decide cine vine (n.r. întrebat despre o posibilă schimbare de antrenor). Nu cred că este problemă de motivare. Problema este că nu am câștigat meciul ăsta și este supărare mare. Ei vor fi foarte motivați”, a mai spus antrenorul FCSB-ului. 

VEZI ȘI:

FCSB - POLI IAȘI // FOTO + VIDEO Penalty-cadou primit de roș-albaștri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
922390058116197
Nico Visoiu  •  19 August 2019, 10:08

Vergil asta zici ca e sofer de camion de CAP!

breitner
breitner  •  19 August 2019, 08:06

Asta a fost strategia ciobanului: mancati bataie ca poate ii batem pe portughezi!

1685714628331840
Daniel Ivanovici  •  19 August 2019, 02:20

La penalty dat , mingea a iesit in out.Asa ca lasa arbitrajul ca nu v-a dat nu afacut.Jucati si voi ceva.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează